Kattepass og potensielle vennskap


Derpface! 😉

Vi er nå halveis i juni måned, og akkurat nå befinner jeg meg i barndomshjemmet mitt i Arendal. Gubbis lånte bil for å kjøre meg ned hit, men måtte dra igjen allerede neste dag. Foreldrene mine er i Sverige for øyeblikket, så det er bare meg og verdens fineste Cornelius (katta) her.

Om et par dager drar jeg hjemover med bussen. Først til Oslo, deretter med ny buss videre til Gol.  I den forbindelse vurderer jeg å treffe en fyr fra facebook som i en lengre periode har hatt lyst til å treffe meg. Så lyst hadde han faktisk, at han tilbød seg å komme ned til Arendal da han fikk vite at det var her jeg befant meg. Da satte jeg ned foten og sa at nei, du, det der skjer ikke ass. Da er det bedre om jeg gir ham tid og sted bussen min stopper i Oslo, så rekker vi kanskje en prat på bussterminalen før jeg drar videre. Jeg er alltid giret på å treffe nye venner, jeg, altså.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: