Han er ikke lengre kjæresten min

I går kveld, da tusenvis av raketter lyste opp nattehimmelen, tok min samboer og jeg et valg som endret forholdet vårt. Jeg var i et dårlig humor, så mens han stakk av med noen kompiser for å fyre opp egne raketter, ble jeg sittende i bilen og surmule.

Etter en stund kom han tilbake, satte seg inn i bilen og spurte hva som var galt. Jeg fortalte ham at jeg frøs og ville hjem. Jeg var verken sminket eller kledd for å bli sett av masse folk. Han fortalte meg at jeg burde slutte å være i så dårlig humør, ellers kom han kanskje ikke til å gjøre det han hadde tenkt til.

«Jaha», sa jeg, «hva er det da?».

Og det var da han fridde til meg. Akkurat der og da, i bilen.

Så nei, Espen er ikke lengre kjæresten min. Han er min forlovede. 🙂

Happy new year.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: