Jeg innrømmer det: jeg har kopiert henne

Jeg så Taylor Swifts kjole på American Music Awards…


….Og synes den var så fin at jeg bestemte meg for å kjøpe en slik selv.

Er ikke LITT flau over å bli tatt i å kopiere antrekket hennes, engang. Det er jo rålekkert!

Del

5 Kommentarer

 1. 19. mars 2019 / 14:34

  Jeg tenker som så.. Man kan «kopiere» andre så mye man bare orker herfra og til Mexico, og likevel være en helsikes god original!! Og btw: Den drakta er ikke akkurat stygg, så skjønner deg godt jeg!! 😀

  • livingdoll
   Forfatter
   20. mars 2019 / 13:18

   Veldig sant! 🙂 Og angående kjolen; takker og bukker. Vi har god smak, vi ;P

 2. Alexandra
  20. mars 2019 / 15:11

  Kjempefin, veldig «deg» !

  • livingdoll
   Forfatter
   23. mars 2019 / 11:40

   Takker <3

 3. 29. mars 2019 / 10:26

  I wish to show some appreciation to the writer just for bailing me out of this type of predicament. Just after scouting through the online world and seeing methods which are not pleasant, I was thinking my entire life was well over. Being alive devoid of the strategies to the problems you have fixed through your good guideline is a crucial case, as well as those which may have negatively affected my career if I hadn’t discovered your blog post. Your good understanding and kindness in handling everything was very helpful. I’m not sure what I would have done if I hadn’t discovered such a solution like this. I can also at this point look ahead to my future. Thanks so much for your professional and results-oriented help. I won’t think twice to endorse the blog to any person who should receive recommendations about this area.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: