En kaffeoppskrift for deg som ikke liker kaffe

Jeg liker ikke kaffe. Kanskje ikke så rart, med tanke på at vanlig kaffe smaker piss. Det vet jeg fordi min samboer ved flere anledninger har forsøkt å vende meg til smaken ved å lure i meg en slurk i ny og ne. Han synes nemlig det er helt tullete at jeg skal bruke penger på energidrikker når kaffe er så mye billigere. Til slutt fant vi en løsning: jeg kan drikke caffèllatte. Ikke hver dag, naturligvis, men i helgene. Oppskriften er enkel, og i dag tenkte jeg å dele den med andre kaffe-hatere, for uansett hvor mye du hater kaffe, kommer du til å elske denne versjonen. Jeg lover!

DU TRENGER:
– malt kaffe
– melk
– en kjele
– sukrin gold
– en kopp
– en spiseskje

DETTE GJØR DU:
Sett kjelen på plata, og ha i to kopper (ca 4dl) melk. Ha i en spiseskje malt kaffe. Rør om mens drikken varmes opp. Ha i sukrin gold. Her må du smake deg frem. Når drikken er søt nok og sukrinet har smeltet, er du ferdig. Ta kjelen av plata og hell over i en kopp. Drikk kaffeen varm, eller sett den i kjøleskapet en stund om du heller vil ha iskaffe. Da kan du også hive oppi noen isbiter.

Del

8 Kommentarer

 1. 3. april 2019 / 14:17

  Litt usikker på hva du mener med vanlig kaffe, men hvis du mener kaffe uten noe som helst tilleggsgreier som f.eks sukker, fløte eller brystmelk, ja så er jeg igrunn helt enig. Men det vil jeg bare ha sagt: Jeg likte absolutt ikke Tine Iskaffe ELLER den ene pulverkaffen til Nescaffe i starten, men dækern rullan så glad jeg har blitt i begge deler nå i dag xD

  Og du: takk igjen for flotte tips!! 😀

  • 3. april 2019 / 20:19

   Brystmelk xD men jepp, var det jeg mente med «vanlig», ja. Haha. Nå har ikke jeg smakt tine sin iskaffe, men starbucks sine er supre! <3

   • 3. april 2019 / 21:45

    Ja enig!! Når det så kommer til Tine Iskaffe kan jeg ihvertfall glatt anbefale deres Cappucino og Caffe Latte. Liker egentlug alle variantene deres jeg, BORTSETT fra den som skal smake eikenøtter eller noe sånt. Den likte jeg virkelug ikke litt engang!!!

    Ps: hva skjedde med profilbildet ditt? 🤔

    • livingdoll
     Forfatter
     4. april 2019 / 08:18

     Var ikke innlogget da jeg kommenterte, så wordpress gjenkjente ikke at det var meg – derfor inget profilbilde :p Tror jammen jeg skal prøve ut iskaffene til Tine i helgen, så tusen takk for tips! <3 Skal dog passe meg for eikenøtta. Aldri likt smaken av eikenøtt uansett :p

 2. 4. april 2019 / 18:00

  Jeg prøvde ut denne, å takk for tipset!! 😃😃

  • livingdoll
   Forfatter
   4. april 2019 / 23:03

   Bare hyggelig! Håper du likte den 😀

 3. Alex
  11. april 2019 / 20:44

  Jeg drikker kun svart kaffe uten noe dilldall,sukker, melk, fløte eller diverse mønstre på toppen 😄

  • livingdoll
   Forfatter
   12. april 2019 / 13:33

   Skjønner ikke at du klarer :O

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: