13 ting dere ikke visste om meg

01.♥ Jeg svir ikke i øynene når jeg kutter løk.

02.♥ Jeg elsker snapchatfilter og har nylig begynt å bruke snapchatfilter på bildene mine istedenfor å sminke meg. Som på bildet ovenfor: helt sminkeløs, helt uredigert, men takket være snapchatfilter ser jeg babe ut likevel.

03.♥ Mens vi snakker om sminke: jeg bruker sminke uhyre sjeldent, kanskje bare 2-5 ganger i året.

04.♥ …. Jeg bruker derimot en hel haug av kremer og serumer.

05.♥ Jeg elsker hvitløk.

06.♥ Jeg synes blodprøver er sinnsykt vonde.

07.♥ Jeg må barbere leggene hver eneste dag, 365 dager i året.

08.♥ Jeg har aldri røyket weed og skjønner ikke hvorfor det har fått slik en «kulhetsfaktor» som det har. Jeg er ikke motstander av verken det ene eller det andre, men synes det er patetisk hvordan folk sitter på sosiale medier og tror de er kule fordi de ruser seg. For jo – weed ER et rusmiddel, akkurat som alkohol (og jo, jeg kan gjerne drikke en flaske eller fem selv en sjelden gang i blant, men å dokumentere på facebook at du er på fjortisfylla hver helg, er likevel langt mer patetisk enn kult i mine øyne).

09.♥ Svaret mitt når personen i kassa spør «vil du ha med kvitteringen?» endrer seg fra gang til gang, helt uten grunn.

10.♥ Jeg har lyst til å fjerne navlen min.

11.♥ Jeg får fregner på føttene i sola. Det er også det eneste stedet jeg får fregner.

12.♥ Jeg finner ingen jeansbukser som sitter ordentlig på meg. Får jeg dem over lårene, sitter de posete på rumpa. Sitter de bra på rumpa, får jeg dem ikke over lårene. Derfor går jeg helst i leggings og joggebukser. Jeg fatter virkelig ikke hvordan det er mulig å ha rumpe som en treåring og samtidig ha lår som en tredveåring.

13.♥ Jeg bruker skostørrelse 38.

 

HAR VI NOE FELLES?

Del

5 Kommentarer

 1. Alex
  19. april 2019 / 20:02

  Hmmm….Nr 13 🙂 👍

  • livingdoll
   Forfatter
   19. april 2019 / 20:52

   Så gøy! Da kan vi byttelåne jo 😀

 2. Alex
  19. april 2019 / 21:58

  Ja, faktisk 😄 men akkurat nå eier jeg bare et par joggesko og etpar støvler 🙊

 3. 22. april 2019 / 05:12

  Kjenner jeg ble litt nysgjerrig her nå på om det ligger noen psykologisk årsak bak de varierte svarene på om du skal ta imot kvitteringen eller ikke.

  Og når det kommer til navlen. Har det noe med navlelo å gjøre? For om det er det først og ftemst forstår jeg deg godt for å si det sånn!!

  • livingdoll
   Forfatter
   23. april 2019 / 15:41

   Hehe, nei, har ikke noe med navlelo å gjøre. Synes bare navlen min er stygg xD

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: