Min 17.mai i bilder

Hei og hå fra ny bloggadresse. Fra og med slutten av september utgår den gamle bloggadressen, og da finner dere meg her på livingdoll.no. På grunn av bloggbyttet har det også blitt noen dager med inaktivitet på skrivefronten, men nå er jeg i alle fall tilbake, og tenkte vise dere noen bilder fra årets 17.mai-feiring.


Jeg har som dere sikkert vet aldri vært noe bunadsmenneske, så år etter år har jeg dratt på meg kjole etter kjole. I år bestemte jeg meg for å prøve noe nytt. Leggings, topp og blazer.

Skoene kjøpte jeg på modekungen i ca 2013, men lignende finnes her for de som er interessert. Blazeren er en del av Balmains samarbeid med H&M i 2015, og selges nå kun av privatpersoner. Kjøp din her! Toppen er utsolgt. Leggings finner du her. //affiliatelenker.

Her kommer et bilde av ansiktet også. Det fikk jeg jo ikke med på helfigursbildet. Haha.

Vi var utrolig heldige med været. gradestokken på mobilen viste 21 grader, og solen strålte. Det perfekte grillvær, med andre ord!

Svigermor kom på besøk for å grille sammen med oss. Her er vi på gåtur med Ronja (hunden).

Da var bordet dekket med grillmat, brus og dressing av alle tenkelige slag. Nam!

Etterpå ble det kransekake.

Og is. Hvorfor stå i milelange køer for en is på bensinstasjonen når man like gjerne kan kjøpe en boks tress-is, litt nonstop, noen fancy 17.mai-begere fra nille og lage sin egen 17.mai-is hjemme på eget kjøkken?

Håper dere hadde en super 17.mai-feiring, alle sammen! Det hadde vi! 🙂

Del

8 Kommentarer

 1. Ellis
  20. mai 2019 / 13:37

  Så fin du var i skinnbukser! Elsker den t-skjorta🙌🏻 💖 Er det Snapchatfilteret som har tulla med øyenbrynene dine? Hender det skjer med mine bilder også 😂 sykt irr

  • livingdoll
   Forfatter
   20. mai 2019 / 14:35

   Takk for det! 😀 <3 Nei, er jeg selv som har tullet med dem. Haha. Kjøpte en sånn greie på wish, en sånn hår-i-gele-greie som man skal male over bryna og hårene man måler på da skal legge seg som de ekte hårene, så brynet blir tykkere og mer definert. Veeel, jeg kan ikke si meg imponert xD

 2. Alexandra
  20. mai 2019 / 15:40

  Er leggings det samme som bukser ? Haha, jeg er helt ute 😂 Men de var kjempefine, og du så veldig lang ut i de 🙂

  • livingdoll
   Forfatter
   20. mai 2019 / 16:50

   Takker <3 😀 nei, leggings er det samme som tights. Så en mellomting mellom strumpebukse og bukse:)

 3. Simen
  22. mai 2019 / 20:10

  Så utrolig bra ut i de buksene, Super sexy, flere bilder???

  • livingdoll
   Forfatter
   23. mai 2019 / 12:44

   Takk for det 🙂 Nei, dessverre.

 4. 8. desember 2019 / 21:24

  Fates that with embodied climbers of ED

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: