5 Apper som gjør livet litt enklere

Jeg trenger sikkert ikke fortelle dere at facebook messenger er kjekt å ha. Jeg trenger nok heller ikke å introdusere dere for verken snapchat, spotify eller instagram. Disse appene er såpass kjent at de aller fleste allerede har dem. Appene i listen nedenfor, derimot, har du kanskje ikke hørt om.

01.♥ Klarna. Handler du mye på nett med Klarna, er denne veldig kjekk å ha. Her kan du holde oversikt over fakturaene dine. Du kan også betale en faktura direkte i appen, eller slumre (utsette) den gratis i ytterligere femten dager dersom du ikke har penger akkurat nå.

02.♥ GoFrendly. Tenk deg tinder, men for vennskap. Appen er kun for jenter, så her slipper du perverse mannsgriser med dårlig skjulte motiver.

03.♥ Helserespons. Lider du av telefonangst og kvier deg for å prate i telefonen, er Helserespons gull verd. Her kan du med noen få raske tasteklikk både (av)bestille legetime, be om å få fornyet resepter og sende enkle spørsmål/beskjeder til legekontoret ditt.

04.♥ Mattilbud. Her kan du sjekke de nyeste tilbudene hos Meny, Joker, Spar, Kiwi, Rema og de fleste andre matbutikker.

05.♥ PhotoMath. Alle studenters beste venn! Scan et regnestykke med appens kamera, og den vil umiddelbart ikke bare gi deg svaret, men også vise steg for steg utregning. Perfekt for de av oss som ikke er så sterke i faget.

 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: