En ordentlig forklaring

Dere har nok merket det: at kan fort gå en stund mellom hver gang jeg oppdaterer bloggen.  Noen ganger går det et par dager, andre ganger flere uker. Innleggene blir færre, mer upersonlige. Kanskje sier jeg at jeg har vært for opptatt. At jeg har glemt det bort. Men egentlig skyldes det noe helt annet.

I en liten stund nå har jeg følt meg nedstemt. Noen ganger er det lett å finne en årsak til hvorfor jeg egentlig bare vil dra dyna over hodet og sove bort de kjipe følelsene, men som oftest har jeg ingen forklaring. Ingen hendelse jeg kan peke på som en årsak til hvorfor jeg føler at jeg ikke lengre vil. Ikke vil tenke. Ikke vil føle. Ikke vil være.

Når man føler det slik, er det ikke lett å finne skrivelyst. Det er ikke lett å komme på ting å blogge om, når man føler at alt egentlig bare er meningsløst og bortkastet.

Det går over etter hvert. Selvsagt gjør det det. Men frem til den tid; her har dere forklaringen på hvorfor bloggingen min er elendig for tiden.

Del

4 Kommentarer

 1. Hilmar
  29. mai 2019 / 23:25

  Kjære deg, du vet jeg alltid har slitt med depresjon, og derfor vet hvordan det er.
  Som deg, har depresjonen min gjort det vanskelig å skrive, dog jeg ikke blogger, gjenspeiler det seg ofte heller i kommunikasjon med venner, bla.a. deg.
  Men jeg er ikke noe mindre empatisk, eller noe mindre venn, bare fordi vi ikke har snakket på en stund.
  Så bare husk: Når ting blir vanskelig, så bare snakk til meg. 🙂
  Jeg er her for deg, alltid ^^

  • livingdoll
   Forfatter
   31. mai 2019 / 18:43

   Takk <3 Er alltid her for deg også. Håper du vet det:) Beklager tregt svar, forresten. Har ikke orket å logge inn her på et par dager.

 2. 31. mai 2019 / 14:22

  Håper det går bedre med deg i tiden framover <3 Vet jeg er dårlig til å kommentere, men jeg liker bloggen din veldig godt!

  • livingdoll
   Forfatter
   31. mai 2019 / 18:44

   Tusen takk for det <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: