En gledelig overraskelse

Du vet du lever et uhyre spennende liv når det du velger å blogge om, er at en nettbutikk har sendt deg en bukse i feil størrelse. Høhø…

Vel, uansett. Jeg elsker de tynne, myke joggebuksene til Hollister, og har allerede et par av dem. Da jeg liker å ha dem litt romslige (for det skal jo joggebukser være), bestiller jeg dem vanligvis i størrelse large. Da jeg så denne i blått, og oppdaget at det kun var èn igjen, men i størrelse XL, tenkte jeg «shit samma, hvor stor forskjell kan det egentlig være mellom L og XL uansett?» og klikket på bestill-knappen. Dere vet; jeg gjør sånn. Bestiller ting uten å egentlig bry meg om størrelsen.


Buksen kom i posten, jeg tok av unødvendige lapper, og dro den opp over lårene. Den satt som et skudd, og jeg tenkte: «enten er jeg større enn jeg trodde, eller så er det noe som ikke stemmer».

Heldigvis var det noe som ikke stemte. En kjapp titt på merkelappen inni buksen viste meg nemlig at de hadde sendt meg buksen i feil størrelse.

Istedenfor en ekstra stor (XL) hadde jeg fått en ekstra liten (XS). Normalt sett når bukser sitter som et skudd (hvilket i min verden betyr ettersittende, ikke pintrang) må jeg opp i størrelse medium, så at jeg oppnådde samme effekt i størrelse Xs var … En gledelig overraskelse.

Dere får unnskylde at buksen ser litt brukt ut på bildene. Jeg har nemlig tatt meg noen spaserturer i den før jeg kom på at den skulle havne på bloggen. My bad.

Dere finner den forresten her. Den er riktignok utsolgt akkurat nå, men følg med, så kommer den kanskje tilbake.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: