En ekkel innrømmelse

Klokken var nylig passert midnatt. Jeg hadde akkurat begynt å drifte innover mot drømmeland da lyden av høylytt krangel vekket meg. Når man har fire katter og jevnlig får besøk av katten på andre siden av veien, sier det seg selv at det oppstår konflikter. Fra soveromsvinduet kunne jeg se min egen katt, Minsten, sitte og kjefte høylytt på den grå nabokatten. Da et par høylytte ord fra meg ikke fikk kranglefantene til å gi seg, var det bare å få på seg klær og sko, og komme seg ut for å stanse det som var oppstått før det brøt ut full krig.

Dermed forsov jeg meg i dag. Da jeg våknet var klokken godt over elleve, og jeg rakk så vidt lufte hunden, sette på en klesvask og stirre litt kritisk på sofaputene før samboer’n var hjemme fra jobb.

Jeg har ikke engang fått dusjet ennå (jepp, jeg er ekkel), så ti poeng til den som gjetter hva jeg skal gjøre nå.

Del

4 Kommentarer

 1. 14. juni 2019 / 15:12

  Katter er facinerende dyr. Og, jeg lurer på hva mesteparten av slåssingen deres handler om. Mest sannsynlig så er det vel med de som med oss mennesker – stort sett «ingenting», men xD

  • livingdoll
   Forfatter
   15. juni 2019 / 11:16

   Territorier og kvinnfolk, gjetter jeg på ;p

 2. Alex
  14. juni 2019 / 20:25

  Kattene ordner nok opp selv 🙂

  • livingdoll
   Forfatter
   15. juni 2019 / 11:17

   Mulig det, men vil helst unngå at de skader hverandre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: