Drittpreik


Noen ganger bare vet man at det blir en dårlig dag. Forstår dere hva jeg mener? For min del forsto jeg at det kom til å bli en dårlig dag da jeg våknet klokken ni med smaken av solstekt lik i kjeften. Halsen var tørr, rommet var klamt, magen var uggen, og nei; jeg var ikke på fylla i går.

Jeg fikk på meg klær og sko, tok med meg Ronja (hunden) ut, og møtte det som garantert er verdens største maur. Uten å overdrive; den var på størrelse med en tordivel. Tynnere, selvfølgelig, og med rød bakpart. Jeg er ikke så voldsomt glad i maur, og jo større de er, jo mindre glad er jeg i dem, så jeg lot den være i fred. Tok et par skritt bakover også, bare for å være helt sikker på å unngå nærkontakt. Kort tid etterpå kom en mann gående med en søt, liten papillon, og ante nok fred og ingen fare, da Ronja satte i gang en voldsom bjeffekonsert som garantert vekket alt som måtte ha eksistert av sovende naboer.

Humøret mitt er altså ikke helt på topp i dag, og da er det like greit å preike litt dritt. Så velkommen til en ny kategori, folkens.


Jeg vil selvsagt ikke sitte og gneldre over alt som irriterer meg helt alene, så kom igjen: fortell meg hva som står på din drittliste akkurat nå!

Del

8 Kommentarer

 1. Alex
  17. juni 2019 / 01:07

  Enig i den listen 😄

 2. 18. juni 2019 / 13:25

  Den der autoavspillingen på Facebook skremte livet av meg i noen måneders tid også, før jeg skjønte at man kan skru den av i innstillingene :p

  • livingdoll
   Forfatter
   18. juni 2019 / 14:47

   Hvordan gjør man det? :O

 3. 21. juni 2019 / 10:04

  «Takk for hjerteinfarket, liksom» – hehe. Jo, har vært borti det der et par ganger selv også! xD

  • livingdoll
   Forfatter
   23. juni 2019 / 19:39

   Hahah, godt det ikke bare er meg :p

 4. Julie
  23. juni 2019 / 13:12

  Hei 🙂 fin blogg du har. Jeg synes å huske ett innlegg hvor du viste hvor man får kjøpt »Juicy Couture velour jumpsuit», tror det var så populært tidlig i 2000. Bare lurte på om du vet om en lur måte å få tak i det på?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: