Årets første svømmetur


Del

2 Kommentarer

 1. Ino
  27. juni 2019 / 18:19

  Så søt!

 2. 28. juni 2019 / 10:03

  http://benforlangning.se/ Benförlängningar av rent kosmetiska skäl utförs inte i Sverige. Däremot används metoden om medicinska skäl föreligger, om en patient inte kan gå ordentligt eftersom det ena benet är kortare än den andra. Operationen brukar göras så tidigt som möjligt.
  Vår metod är den senaste metoden som utförs av vår turkiska läkare som är en av Turkiets främsta läkare inom detta område och som bara har haft lyckade operationer. HOLYFIX är den metod vi använder. Denna metod kan även användas ifall benen är trapetsformad.
  Spiken är insatt i benet ensidigt utanför Holyfix enheten. Spikarna är insatta där det är avsaknad av blodkärl och nerver, närmast huden och fästs i den säkra zonen, och spiken sitter kvar i benet och går inte ut till andra sidan. Denna metod hindrar risk för infektion. HOLYFIX är gjord av speciella aluminium- och titanlegeringar som är lättare och MRI-kompatibel. Detta system är ett biomekaniskt system som är extremt stabilt och säkert och därför kan patienten gå under behandlingen. Förlängning processen är mycket praktiskt; kan göras enkelt av patienten. HOLYFIX accelererar benbildningen och hindrar förkortning och har en speciell utformning.
  Innan benet skärs så förbereds korrekt Holyfix och genomförs med 2 eller 3 spikar beroende på patientens kroppsvikt. Hud incision för operationen är mellan 3-4 cm och stygnen är estetisk sydd på insidan därav behöver ej tas bort. De försvinner av sig själva och lämnar inga ärr.
  Holyfix skruvas åt lite varje dag. Det får nya benceller att bildas för att fylla gapet som ständigt skapas mellan benbitarna. Benet är ju skapt för att försöka läka ihop. Man kan också förlänga från lårbenet. Eller både från smalbenet och lårbenet ifall man vill uppnå en förlängning mellan 10-13 cm. Lårbenet kan förlängas mellan 6-7cm och smalbenet 5-6cm under kontroll beroende på musklernas tillstånd.
  Till skillnad från andra metoder så kan man med holyfix börja gå efter 4-6 månader utan kryckor helt beroende på hur bra man tränar musklerna. Holyfixen tas bort efter 8-9 månader. Träning är det viktigaste delen inom denna period. Det är oerhört viktigt att träna, stretcha musklerna och gå med kryckor varje dag för att musklerna inte blir stela och spända när de förlängs och måste lättas upp och anpassa nya längden.

  För mer detaljerad konsult och information var snäll maila oss-
  E-mail: benforlangning@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: