10 ting dere ikke visste om meg


HAPPY NEW HAIR.
Jeg har, som dere ser, farget håret rosa igjen. Føler helt ærlig det kler meg bedre enn blondt. Føler også det begynner å bli en stund siden siste «dette visste dere ikke om meg»-innlegg ble publisert, så her kommer et til 🙂

01.♥ Jeg er veldig glad i slike enkle ‘hjemmeløsninger’ hvor man bruker naturlige produkter man allerede har på kjøkkenet som erstatning for sminke, hud – og hårproduktene man får kjøpt i butikk. Visste dere for eksempel at man kan bruke kakaopulver som pudder, kokosolje som hårkur, sukker som voks eller olivenolje som fuktighetskrem? Fascinerende greier.

02.♥ Jeg bare MÅ scrolle meg gjennom WISH, eBay, AliExpress etc når jeg er stresset, lei meg eller ikke får sove. Det har blitt en slags terapi for meg. Ikke rart det er julaften i postkassen min nesten hver eneste dag, si.

03.♥ Jeg biter negler.

04.♥ Jeg bruker så og si aldri snapchat. Sender du meg noe, kan det ta flere uker før jeg ser det.

05.♥ Jeg har ikke førerkort, og er fremdeles sånn passelig gretten på foreldrene mine for at de nektet meg å øvelseskjøre som 16åring. Hadde det vært et økonomisk problem som lå til grunne, ville jeg selvsagt forstått, men når grunnen er at de ikke hadde tro på meg, er det vanskelig å tilgi. Jeg er nemlig sikker på at hadde jeg fått prøve meg bak rattet den gang, ville jeg hatt lappen – eller i det minste et snev av erfaring – den dag i dag.

06.♥ Favorittserien min er Buffy the vampire slayer, og jeg har sikkert sett den over tjue ganger.

07.♥ MBTI-personlighetstypen min er INTJ, noe som er forferdelig ironisk med tanke på at jeg ikke kan matte.

08.♥ Etter å ha vært sammen med Espen i tre(ish?) år, har jeg lært at jeg er langt i fra så smart som jeg trodde jeg var. Jeg er faktisk stokk dum. Men det er i grunn helt greit. Gjør jeg noe dumt, kan jeg skylde på min manglende intelligens. Smarte folk har ikke den muligheten.

09.♥ Jeg har aldri reist utenlands alene, og kommer sannsynligvis heller aldri til å gjøre det. Jeg er ei vimse, og sannsynligheten for at jeg ville rotet meg bort, eller endt opp voldtatt og drept et eller annet lurt sted, er alt for stor. Om noen (kvinnfolk) vil ut på tur med meg, er det bare å si ifra, forresten.

10.♥ Jeg leste en gang at vi dømmer oss selv ut i fra hvilke intensjoner vi har, og andre ut i fra deres handlinger. Siden den gang har jeg ofte lurt på hvem jeg er i andres øyne.

HAR VI NOE FELLES?

Del

8 Kommentarer

 1. Johng451
  14. juli 2019 / 05:37

  I usually do not drop a comment, but I read a few bkgdgebkdaad

 2. Alex
  14. juli 2019 / 13:18

  Vel, jeg har hverken Snapchat eller førerkort ..
  Jeg savner mine aleneferier utenlands, jeg 😄
  Kakaopulver i ansiktet på denne bleke kjerringa hadde jo blitt interessant 😆 får lyst til å prøve, men tror ikke jeg hadde gått ut sånn 😄
  Kom igjen, dum er du vel ikke😕

  • livingdoll
   Forfatter
   16. juli 2019 / 20:45

   Hahah, er nok en fordel å ha en matchende brunfarge om man skal bruke kakaopulver i ansiktet, ja 😉 Haha! Skulle ønske jeg turte å dra på utenlandsferier alene, men hadde jo bare vært SÅ typisk meg å enten vimse meg bort et sted eller havne i taxi med en sketchy sjåfør. Sukk. Nei, jeg får nok tvinge en stakkar til å bli med meg, skal jeg noe sted. xD

 3. Johnf134
  12. september 2019 / 18:32

  certainly like your website however you have to check the spelling on several of your posts. Many of them are rife with spelling problems and I to find it very troublesome to inform the truth nevertheless I will surely come back again. dkbddfgdbaec

 4. Johnc21
  4. oktober 2019 / 17:38

  you are in reality a good webmaster. The site loading pace is incredible. It kind of feels that you’re doing any unique trick. Moreover, The contents are masterpiece. you have done a great process on this matter! egffedefaegf

 5. 12. november 2019 / 13:50

  I am so grateful for your article. Will read on…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: