Dupes for Rihannas «fenty lava body»

Kjapt spørsmål: Hva er et godt norsk ord for «dupe» når det kommer til kosmetikk? Det eneste jeg kan komme på er «etterligning», men det klinger liksom ikke helt riktig det, heller.

Som de fleste allerede vet har sangstjernen Rihanna sitt eget sminkemerke, kalt Fenty Beauty. Da dette merket for en stund tilbake lanserte sin «lava body» – en krem med skikkelig shine i, som får deg til å glitre som Edward Cullen i solen – gikk internett bananas. Alle ville ha litt ekstra glitter på kroppen, men mange syntes prisen på $59 (omtrentlig 510 norske kroner) var i overkant. Forståelig nok.

Produktet er ikke å finne i norske butikker, så her må du belage deg på å bestille fra utlandet, noe som betyr at du må plusse på både frakt – og tollkostnader til den allerede nokså stive prisen.

Et annet alternativ er å kjøpe en såkalt dupe – et lignende produkt som fungerer på samme måte, men som koster betydelig mindre. Her anbefaler jeg disse:


Dette er mitt absolutte favorittprodukt når det kommer til shimmereffekt. Bland dem med solkrem for å glitre samtidig som du beskyttes mot UV-stråler, eller legg den over foundation på steder du vil fremheve litt ekstra. Bruk den alene på lepper eller øyenlokk. Mulighetene er uendelige. Flaskene er ganske små (15 ml), men koster til gjengjeld såpass lite at man kan hamstre opp flere håndfuller. Klikk på bildene for å komme til produktene.


«Dew Me» fra Phoera er en setting spray (brukes over sminke for å gjøre at den holder seg lengre) med glitter i. Personlig synes jeg ikke den fungerer særlig godt som setting spray, men den er fin å bruke om du vil ha litt ekstra glitter i ansiktet, på kroppen eller til og med i håret. Må alltid ristes før bruk! Klikk på bildet for å komme til produktene.

//affiliate

 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: