Jeg fikk en skorpion på burger’n

Endelig fant jeg en anledning til å bruke denne jakken fra By Malene Birger. Jeg har hatt den hengende i skapet i tre-fire år nå, uten helt å vite hva den passer til. I dag fant jeg ut at den passer veldig godt til å dra over seg når man skal en kjapp tur på butikken etter at man har badet i en litt for liten badedrakt og ikke gidder skifte.


Som dere ser har jeg også gått for en litt mørkere hårfarge denne gangen, og vet helt ærlig ikke om jeg liker det. Hva tenker dere; duger den eller suger den? Samboer’n mente dessuten jeg hadde photoshoppet meg tynnere da jeg la ut disse bildene på snapchat tidligere i dag. Han kunne nemlig se det på bakken som bøyde seg, påsto han. Hørt sånt sludder. Alle vet at man ikke kan photoshoppe seg på snapchat.

Elsker denne katta! Minsten <3

Når himmelen er blå og gjenspeiler seg i et nyvasket basseng med kaldt og godt, rent vann – da er livet herlig!

Tredve grader i sola, godt tilbehør på bordet og ferske burgere rett fra grillen – hva mer kan man ønske seg?

Denne lille skapningen sto plutselig på burgeren min og stirret på meg. Jeg har aldri sett et slikt insekt før, men syntes han var veldig søt. Er dere ikke enige? Om noen vet hva det er, så skrik for all del ut!


Meg: han ser litt ut som en skorpion.
Espen: ….
Meg: Uten hale, liksom.
Espen: så … Ingenting.

 

Del

6 Kommentarer

 1. Kjersti
  28. juli 2019 / 18:46

  Fy søren du er frekk som skriver kommentar til Sophie Elise at rumpa hennes har seget nedover og at hun har bleierumpe. Sjalu? Rompa er jo helt perfekt!!! Skulle ønske jeg hadde en slik vakker stump!!!

  • livingdoll
   Forfatter
   29. juli 2019 / 09:10

   Sophie skrev jo selv at hun hadde bleierumpe og ville ta ut implantatene. Eneste jeg gjorde var å si meg enig.:)

 2. Insektnerd
  29. juli 2019 / 19:50

  Det er en bokskorpion!

  • livingdoll
   Forfatter
   30. juli 2019 / 12:21

   Takk for info! 😀 Ser Karoline kalte det en mosskorpion. Er bokskorpion er annet navn for det samme dyret, eller er det en underart? 🙂

 3. Karoline
  30. juli 2019 / 01:40

  Skorpionen er en «falsk» skorpion av arten mosskorpion, finnes omtrent 15 arter i Norge. Har selv sett et par stykker (derfor jeg vet hva det er, nysgjerrig vet du). Fascinerende små skapninger.

  • livingdoll
   Forfatter
   30. juli 2019 / 12:19

   Aah, takk for info! 😀 Kjenner jeg må google «mosskorpion» nå :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: