1 Comment

  1. 7. august 2019 / 20:52

    Apropos den aller siste der trenger du ikke å bo i sentrum noe sted for å være plaget av den slags nabodritt, dessverre.. Og DER har vi noe jeg også har irritert meg over, ikke bare denne siste juli-dagen, men.. De siste syv-åtte årene.. xD

    Ellers har jeg vært litt plaget av en del ekstra kviser i det siste. Jeg har alltid hatt litt, men de senere årene har det vært meget minimalt. Men ja, nei ikke den siste uken, noe som igjen har satt en demper på tilværelsen min ganske så generelt. Fordi.. Jeg har vært ganske usikker på årsaken til det, og har vært inne på tanken om at det kan skyldes både sola (har vært mye ute på dagtid i solsteiken og spilt Pokemon Go. Men jeg har også hatt et par måltid for mye som har inneholdt pasta i det siste. Og i tillegg kan jeg også legge til at jeg har hatt en del trøbbel med vaskemaskina, så ja…

    Ah, også har jeg begynt å få litt rykninger i enkelte deler av kroppen den siste måneden. Men akkurat der er jeg ganske sikker på at årsaken skyldes litt for mye kaffe, og til dels litt for lite søvn..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: