Jeg tester: Ben Nye Final Seal setting spray

Det er ikke ofte jeg sminker meg, men i går gjorde jeg et unntak. Jeg bestilte meg nemlig en av verdens mest populære setting sprayer for en stund tilbake, og kjente at nå var det på tide å teste den. Dersom du ikke har hørt om den tidligere, kan det skyldes at den – typisk nok! – ikke selges i Norge.

I andre deler av verden – spesielt USA – er den derimot veldig populær. Dette er sprayen makeupartister bruker til å ‘sette’ sminken på skuespillere før de spiller inn filmscener, på artister før de går på scenen og på kjendiser før de går på den røde løperen.  Sprayen brukes også av de ansatte i Disney-parkene for å sikre at den perfekte Disneyprinsesse-sminken ser perfekt ut hele dagen. Jeg, som aldri har klart å finne en setting spray som faktisk fungerer, og som ofte blir seende ut som et svett helvete etter en times tid, tenkte at: fuck it, denne bestiller jeg.

Så i går tidlig, rundt klokken 12:30 kjørte jeg i gang med full sminke. Deretter gikk dagen som vanlig. En tur i bassenget, masse husmorjobbing, og en tur på motorsenteret da Espen var ferdig på jobb 16:00. Sminken satt som den skulle hele tiden gjennom, men begynte å bli shiny, svett og ekkel rundt klokken 18:00. Den holdt med andre ord ikke hele dagen gjennom, som lovet og forventet, men med tanke på at jeg som tidligere nevnt normalt sett blir ekkel i ansiktet etter en times tid, sier jeg meg veldig fornøyd likevel.


Det eneste minuset er som nevnt ovenfor at den ikke finnes på det norske markedet. Amerikanerne kan gå inn på sin lokale Ulta og kjøpe denne til fire-fem dollar, mens vi nordmenn må ta til takke med å bestille den her til en litt stivere (typisk norsk) pris. Likevel: det er verd det. Av alle setting sprayer jeg har testet, er denne helt klart den beste. 

//affiliatelenke

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: