Runkesirkel og sløv lørdag

Noen dager klarer jeg bare ikke våkne ordentlig. Kroppen kjennes tung, hodet er sløvt og jeg må holde inne gjesp etter gjesp.  I dag er en slik dag. Jeg sto opp 9:30, laget frokost til mannen og meg selv, helte i meg en energidrikk – og så ble vi liggende og se oss gjennom hele sesong fem av «neste sommer», som er noe så sjeldent som en norsk tv-serie jeg faktisk liker.

Vanligvis synes jeg nemlig at norske tv-serier suger balle, men denne er bra. God humor, bra skuespill, og helt fri for gamle, oppbrukte tryner man har sett tjue ganger for mye. Dere vet hvem jeg mener. De (ikke fullt så) gode, gamle som har gått på rundgang siden tidenes morgen. Henriette Stenstrup, hun der Kongsvik-dama, Atle Antonsen – den gjengen der. For å sitere en fyr i et kommentarfelt jeg leste i går: «Såkalt norsk humor er blitt en eneste stor runkesirkel der de digger seg selv og hverandre om hverandre uten å være i nærheten av morsomme. Det er så platt og dårlig at det er til å grine av».

Jeg kunne virkelig ikke sagt det bedre selv. Akkurat sånn er det nemlig.  Med unntak, selvsagt. Som nevnt: Neste sommer er en serie jeg liker. Anbefales til alle som vil ha en enkel, men morsom, serie å se på som man samtidig kan kjenne seg litt igjen i. Dere finner den på D-play.

Etter en tur ut med hunden og en dusj har jeg fremdeles ikke klart å bli ordentlig våken, så dagens planer er rett og slett bare å holde seg inne og ta det helt med ro. Det er deilig det også innimellom.

Del

5 Kommentarer

 1. Alex
  10. august 2019 / 17:16

  Liker du ikke Kongsvik- humoren ? 😄 Det gjør jeg, men enig i de andre 😄 Unik overskrift !

  • livingdoll
   Forfatter
   11. august 2019 / 09:42

   Joda, Kongsvik kan være artig i små mengder. Problemet er at hun er «over alt», og da mistet det fort sjarmen, synes jeg, og blir mer slitsomt enn artig. 🙂

 2. Anonym
  17. august 2019 / 06:03

  Du må se presten på NRK! Den er utrolig gøy ☺️ Eller vikingane, den er også på NRK 👌🏻 Sjeldent jeg også liker norske serier/filmer. Men så har man jo selvsagt fleksnes som er en skikkelig klassiker!
  God helg! ☺️

  • livingdoll
   Forfatter
   17. august 2019 / 20:52

   Har ikke kanaler! 🙁 Men kanskje jeg er heldig og finner dem på viaplay eller dplay? 🙂 Skal sjekke! 😀 Fleksnes er festlig ja! xD God helg til deg også! 🙂

   • Anonym
    20. august 2019 / 05:00

    Man kan se begge deler på nrk sin nett tv ☺️ (Gratis).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: