impulser, bryster og beklagelse


Jeg advarte dere på forhånd om at jeg kom til å bli kjip i humøret denne måneden, og nå har jeg altså konkludert med at det er like greit å kaste hele bloggen til helsikke. Jeg vet jo av erfaring at jeg kommer til å angre meg senere, så denne gangen lar jeg være å gi etter for negative tanker, driter i å skrive noe langt farvel til dere, og lar heller bloggen stå. Vi vet jo alle at jeg kommer til å logge inn her i morgen og skrive et nytt innlegg uansett, liksom.

Bh’en er ny. Følte det var på tide å poste nye innkjøp igjen. Om det er interessant for dere, vet jeg jo ikke, men det er i alle fall gøy for meg å dele. Dere finner den her.

Beklager til deg mamma, som helt sikkert setter morgenkaffe’n i halsen når du ser dette bildet. Du kan trøste deg med at jeg ikke viser noe mer enn man ser på stranda en helt vanlig sommerdag uansett 🙂 .

//affiliate

Del

6 Kommentarer

 1. Simen
  15. august 2019 / 10:47

  Finner ikke noe mer perfekte boobs en dine😍😍😍

  • livingdoll
   Forfatter
   15. august 2019 / 10:57

   Så hyggelig å høre:)

 2. Ellis
  15. august 2019 / 11:54

  Har du sletta instagram? 😮

  • livingdoll
   Forfatter
   15. august 2019 / 20:02

   Nope. Finner du meg ikke? Instagram.com/livingdoll.no

   • Ellis
    16. august 2019 / 15:29

    Fant deg der, men linken fra bloggen får jeg ikke opp noe på🤔 takk❤️

    • livingdoll
     Forfatter
     16. august 2019 / 15:32

     Hmm så rart :S

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: