Forlovelsesring og ting man ikke snakker om

Det er torsdag den 22.August, 2019. Klokken er 12:00 og det regner. Store, tunge dråper slår mot vindusruten, akkurat som de gjorde på samme tidspunkt, på samme dato, for elleve år siden. Jeg fryser, akkurat som jeg gjorde den gang. Er det ikke rart hvordan man husker slike små, for noen fullstendig ubetydelige, detaljer? Hvordan enkelte ting fester seg på minnet og aldri blir glemt? Som regnværet som slo hardt mot frontruten på bilen den dagen for elleve år siden.

Hver gang jeg nevner denne dagen, eller noe relatert til den, på bloggen, overfylles kommentarfeltet av hånlige, nedlatende kommentarer fra folk som tror de er anonyme bak dataskjermen (hei, Stine og Silje!). Derfor skal jeg la være å utdype mer.

forlovelsesring gravering pris

Isteden tenkte jeg vise dere noen nye bilder av forlovelsesringen min, som dere altså ser i starten av innlegget. Om dere husker tilbake, har jeg forsøkt å ta noen bilder av den tidligere også, men da ble fargene helt feil. Så jeg forsøkte igjen nå nylig. Fargene ble riktige, men å få mobilkameraet til å fokusere på diamanten i midten, ble vanskelig. Det ble uskarpt, som dere ser. Teksten inni ringen kom imidlertid veldig tydelig frem, så jeg får si meg fornøyd. Er jo tross alt ikke noen proff med kameraet.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: