Den beste håndkremen EVER!

Hei og hå! Har dere savnet meg? Jeg har i alle fall savnet dere! 🙂

Det begynner å bli noen dager siden jeg har blogget, og tenkte derfor det er like greit å dele oppdateringene fra de siste dagene opp i forskjellige innlegg, slik at det ikke blir så mye å lese av gangen. Vi kan jo starte med hytteturen.

hytte kjøkken

Dagen etter at forrige blogginnlegg ble skrevet, dro mamma, pappa og jeg på hytta. Jeg hadde jo kun sett den på bildene i FINN-annonsen, så det var artig å se den i virkeligheten. Her ser dere kjøkkenet.

mercedes logo dusj

Nå er det godt mulig jeg er litt «virkelighetsskadd» etter å ha tilbrakt tre år med en Mercedeselskende mann, men jeg tør nesten sverge på at det er Mercedes-logoen foreldrene mine har i dusjhodet på badet i andre etasje på hytta. Er det ikke det, da?

Utsikten fra terassen i andre etasje skal man heller ikke klage på. Knallfint!

mor og datter

Dagen etter kom storesøster med samboer og deres to barn. Her ser dere storesøster og datteren hennes nyte en god frokost fra terassen i første etasje. Av hensyn til personvern (bla, bla, bla) har jeg bevisst unngått å poste bilder som viser ansikt.

laura ashley hand and nail cream

Dette er ikke reklame, men har dere testet denne håndkremen fra Laura Ashley? Mamma hadde den liggende på hytta, og den lukter SÅÅÅ godt! Helt seriøst – jeg vil kjøpe den for lukten alene. Haha.

På søndagen var det på tide å ta turen hjemover igjen. Eller, rettere sagt, hjem til foreldrene mine igjen. Jeg hoppet imidlertid av i Froland for å sove over hos min venninne Penny. Mer om det kommer i neste blogginnlegg.

Del

2 Kommentarer

 1. Penny
  28. august 2019 / 18:22

  Å nei, skal du blogge om gale meg XD
  Ikke drit meg ut helt da, 😂😂😂😂
  Uff nei, nå må jeg slutte XD
  Du er mega god på det og skrive i bloggen din 🙂
  Klem 🙂

 2. Alex
  31. august 2019 / 10:11

  Så fint ut ☺️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: