Et kvise/hudorm/pore-produkt som faktisk funker!

Sliter du med kviser og hudormer? Store, sjenerende porer midt i ansiktet? Kvisearr? Ser huden rett og slett helt jævlig ut? Da bør du lese videre.

Selv har jeg aldri egentlig hatt noe kvise/hudormproblem. De dukker opp om jeg sløver med hudpleien, men forsvinner heldigvis fort igjen om jeg skjerper meg. Store porer, derimot, er noe jeg har slitt med i mange år. Man ser dem kanskje ikke på bilder, men står du i prate-avstand fra meg, så ser du dem. De stygge små ‘hullene’ på kinnene mine.

Naturligvis har jeg prøvd «alt». Alle produkter som sies å hjelpe mot store porer. Resultatet? Null effekt. Rett før sommeren fikk jeg for alvor nok, og begynte å google etter nærmeste klinikk som utfører laserbehandling som lukker de hersens porene. Jeg mener; hvorfor gå rundt og skjemmes over noe, om man kan fikse det?

Omtrent samtidig dumpet dette produktet ned i postkassen. Aztec Secret Indian Healing Clay. Nok et hudpleieprodukt jeg hadde endt opp med å kjøpe, etter at internett hadde lovet meg gull og grønne skoger. Mirakelproduktet som skulle gjøre huden perfekt; ta kverken på kviser, hudormer, kvisearr og ikke minst; de hersens porene.

Denne boksen inneholder et pudder som man skal blande med vann og eplesidereddik til man får en leire, for så å kline denne utover ansiktet og la den sitte i 15-20 minutter. Easy peasy. Og vet dere? Den funket faktisk!

remove large pores aztec healing clay before and after
På førbildet ser dere porene sole seg i all sin ekle glans. På etterbildet har jeg nettopp vasket av leiren etter å ha hatt den på i femten minutter. Ingen av bildene er tuklet med, annet enn at jeg har zoomet inn på huden. Helt kvitt porene blir jeg jo ikke, men de er i alle fall mye mindre fremtredende enn tidligere. Jeg bruker leiren èn gang i uken for å holde det vedlike.

Du kan kjøpe leiren her. Eplecidereddik får du på rema1000.

//affiliate

Del

5 Kommentarer

 1. PoreAlex
  10. september 2019 / 11:35

  Wow, den skal jeg kjøpe 😃

  • livingdoll
   Forfatter
   10. september 2019 / 21:59

   PoreAlex 🤣🤣 måtte le litt av det kallenavnet altså 😂😂

 2. Alex
  11. september 2019 / 08:32

  Jeg har mange ansikter 😉😄

  • livingdoll
   Forfatter
   11. september 2019 / 19:54

   xD

 3. Julie
  6. oktober 2019 / 20:38

  Joda. Det hadde vært noe det, men syntes det var dyrt. 111 kr for produktet og 160 kr i frakt :/

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: