Bilder fra behind the scenes

Visste dere at 90% av alle bildene jeg tar aldri havner på bloggen? Noen ganger er det faktisk like greit, for det er sikkert grense på hvor givende dere synes det er å se førti bilder av at katta mi sover og tilsvarende greier. Det hender dog jeg tar bilder av andre ting også, og av en eller annen grunn tenkte jeg vise det frem til dere i dag.

Hjemmelagde hamburgere à la samboeren, til bursdagen min 24.September. Nam!


Verdens beste bursdagskake, laget av min fremtidige ektemann. Denne får han vær så god diske opp med i bryllupet også, når den tid kommer.


Kaken, sett fra siden etter at jeg har gaflet i meg halvparten. Haha!


Bursdagsgave til Alexandra, med adressen skrevet på rosa post it-hjerte. Jeg er elendig på å pakke inn gaver, men det er jo det indre som teller, ikke sant?


Ronja på tur borte på motorsenteret.


Espen og jeg hoppet innom Biltema, kjøpte litt bilvaskgreier og tok med oss hele driten – inkludert bilen, selvsagt – for å vaske den bortpå motorsenteret.


Bilde jeg sendte til Espen etter at jeg stirret ut vinduet en morgen og så et annet menneske lufte hunden sin utenfor hos oss. Dette er ikke den første personen som har gjort det, og JA – det irriterer meg faktisk. Spesielt når de ikke plukker opp dritten sin igjen, men bare lar den ligge.

Del

3 Kommentarer

 1. Alex
  1. oktober 2019 / 14:56

  Din gave er ikke pakket inn 🙈 Nå fikk jeg litt dårlig samvittighet når jeg ser det fine papiret der 😂 men ja, det er det indre som teller 😄

  • livingdoll
   Forfatter
   1. oktober 2019 / 18:45

   Du daaa, det gjør ingenting om den ikke er pakket inn 🙂 så det skal du ikke tenke på:) gleder meg til den kommer 😀

 2. 1. november 2019 / 07:35

  Hi, i think that i saw you visited my web site thus i came to «return the favor».I am attempting to find things to enhance my site!I suppose its ok to use some of your ideas!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: