Månedens veggisprodukt: kjøttboller

Hallo i stuen! Det er på tide med en ny kategori på bloggen. «Månedens veggisprodukt» har jeg valgt å kalle den, til tross for at jeg fremdeles ikke er helt sikker på nøyaktig hvor ofte jeg kommer til å poste slike produkter. Kanskje blir det èn gang i uken, kanskje blir det annenhver uke – men ett produkt hver måned skal jeg i alle fall klare.

Ordet «veggis» omfatter ikke kun veganske produkter, men også vegetariske. Det vil si at noen av produktene kan inneholde egg eller kumelk. Sistnevnte bytter jeg som regel ut med soyamelk i fks frokostblandinger, sjokodrikker osv, men er på ingen måte nazi på det. Førstnevnte ser jeg ikke noe galt i så lenge de kommer fra gårder hvor hønene får lov å gå fritt og blir behandlet på en ordentlig måte (jada, jeg vet godt at «frittgående» på eggekartongen ikke faktisk betyr frittgående, så akkurat det skal jeg skrive mer om i et annet innlegg).

Det første produktet jeg tenker å anbefale dere, er disse vegetariske «kjøtt»bollene fra Vivera.

Eller vegetarboller, som de egentlig heter. Dette er da en etterligning av de gode gamle kjøttbollene, og tilberedes på samme måte. De passer utmerket i for eksempel spaghetti med (veggis-)kjøttsaus. Smaksmessig kan de minne litt om svenske kjøttboller.

Jeg er et typisk pastamenneske, og ovenfor ser dere vegarbollene sammen med grønn pesto og tagliatelle-spaghetti. Veldig god og enkel mat som er rask å lage, og metter bra.

Vegetarbollene finner dere i kjøleskapet hos Coop Extra. 🙂

Del

6 Kommentarer

  • livingdoll
   Forfatter
   22. oktober 2019 / 13:40

   Jeg er så lat at jeg som regel går for ferdigløsninger. Haha. Men den du linket til må jeg prøve å få laget en dag! Tusen takk for tipset 😀

   • 27. oktober 2019 / 18:39

    Kan relatere 😉 , men jeg har blitt mye flinkere til å lage mat etter jeg kuttet ut kjøtt 😀 Lover deg den er verdt innsatsen!!

 1. Alex
  20. oktober 2019 / 18:33

  Elsker veggisboller ☺️

  • livingdoll
   Forfatter
   22. oktober 2019 / 13:37

   Jeg også 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: