Jeg er et elendig forbilde, so what?

Jeg har egentlig lyst til å skyte meg selv i storetåa for at jeg i det hele tatt skriver dette blogginnlegget, men en stor del av dette med å være blogger, er jo nettopp det å faktisk dele litt av seg selv – på både godt og vondt. 

Som mange av dere kanskje vet, er jeg mindre fornøyd med nesen min. Den plaget meg ikke noe særlig i oppveksten, til tross for gjentatte kommentarer fra klassekamerater og fremmede, men rundt 2010-ish opprettet en (fremmed) jentegjeng fra Froland en blogg om meg, hvor de blant annet la ut bilder av meg og kritiserte forskjellige deler av utseendet mitt. Et av disse områdene var nesen. Ordene jeg leste har satt seg på netthinnen, og jeg klarer den dag i dag ikke å ha et normalt forhold til min egen nese. Et såkalt «godt forbilde» ville vel sagt at man bare skal riste av seg slike tanker og minner, men dessverre er det ikke alltid så enkelt. What has been seen, can not be unseen, for å si det på engelsk, ettersom det ikke eksisterer noe brukbart norsk ord for ‘unseen’.

Uansett; dette har gjort at jeg ofte leker litt med tanken på å fikse på hoppbakken (nesen, altså). Det gjør også at nesen er en av de første tingene jeg legger merke til hos andre mennesker. Jeg kan seriøst sitte i flere timer og bare glane på nesene til folk på instagram. For noen dager siden kom jeg over Isabel Bedoya, som visstnok er en kjendis av noe slag, og ble helt oppheng i … Ja, nettopp: nesen hennes.

Se så fin, da! Nå har riktignok Bedoya operert nesen sin, så dette er ikke en naturlig nese, men det driter jeg egentlig i. I mange tilfeller er fake penere enn naturlig, synes jeg.

Nå må dere ikke misforstå meg; jeg mener ikke at alle og enhver bør løpe til kirurgen og få fikset litt på utseendet sitt. Absolutt ikke. Dersom du har et normalt forhold til nesen din, så la den være i fred!! Ingen grunn til å tukle med noe som ikke er et problem for deg i utgangspunktet. Jeg derimot, har faktisk et problem med min, og vurderer veldig seriøst å få den fikset. Om det gjør meg til et elendig forbilde så.. Hva så, egentlig?

Del

1 Comment

  1. Anna
    22. oktober 2019 / 22:52

    Dette gjør deg ikke til noe dårlig forbilde nei. Innerst inne har nok de fleste ett eller annet kompleks med seg selv , men er redde for å si noe høyt. For nå er det jo sånn at sier du noe så blir du nesten brent på bålet! Du vet,mennesker lar seg jo påvirke og krenkes av andres tanker og meninger😂

    Syns personlig nesen din er fin jeg , men det er til slutt hva du selv føler som telles. Bare synd at disse mobberne klarte å «impregnere» disse tankene hos deg.

    Sånn, det var bare det jeg ville si 😁♥️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: