månedens veggisprodukt: yoghurt

Noen ganger, kanskje spesielt til frokost eller lunsj, gidder man ikke lage noe. Da er det deilig å bare kunne stikke hånden inn i kjøleskapet og ta ut et ferdig produkt som verken trenger å stekes, kokes eller på andre måter varmebehandles. En yoghurt, for eksempel, er et godt eksempel på et slikt produkt.

Alpro er et merke som lager plantebaserte versjoner av meieriprodukter. Dette gjør det enkelt for veganere og andre som spiser plantebasert å velge produkter som er snille mot miljøet, dyrene og helsen. ALPRO GO ON-yoghurtene er laget av soya og er en perfekt, vegansk kilde til kvarg.

Konsistensmessig minner GO ON STRAWBERRY & RASPBERRY litt om gele til å begynne med, i likhet med de aller fleste veganske yoghurter. Bruk skjeen din til å røre den sammen, så får den mer vanlig yoghurtkonsistens. En annen grunn til å røre den sammen, er at selve yoghurten ligger oppå et lag av jordbær/bringebærsyltetøy. Ved å røre den sammen får du blandet syltetøyet inn i yoghurten, noe som gir en kjempegod smak. Selv er jeg ikke så glad i bringebær, og syntes den smaker hakket for mye bringebær for meg, men enhver bringebærelsker kommer utvilsomt til å digge den!

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: