Jessica + playboy = sant!

Man kan vel ikke akkurat påstå at jubelen sto i taket da jeg tidligere i år postet at Playboy var tilbake i motebildet. Selv var jeg ihuga playboylogo-fan da merket hadde sin storhetstid i … 2006-07?.. Og syntes derfor det var stas å se det gjøre comeback.

Jeg hadde egentlig ikke planer om å kjøpe meg noe playboy-relatert, har vel kanskje blitt litt for gammel for det, men da jeg var på sørlandet oppdaget jeg noe som fikk meg til å endre mening.

Sokker! Varme, gode sokker! Med Playboylogoen på. De av dere som har fulgt bloggen min en stund, vet jo allerede hvor glad jeg er i denne type sokker, spesielt nå som det begynner å bli kaldere i været. Så da var det bare å åpne lommeboka og ønske fem par Playboy-kaniner velkommen i sokkeskuffen. 😉

Del

2 Kommentarer

 1. Alex
  6. november 2019 / 19:30

  Jeg foretrekker nok de rosa kosesokkene uten logo som jeg fikk av deg 😄😄

  • livingdoll
   Forfatter
   6. november 2019 / 19:43

   Hehe, så hyggelig å høre 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: