Noe fælt har skjedd

Vinteren har kommet til Gol. Et tjukt, hvitt teppe av frosne krystaller har lagt seg på bakken, på hustakene og over trærne. Jeg føler jeg lever i et julekort når jeg er utendørs.

Livet smiler. Endelig ser ting ut til å gå vår vei. Tidligere i dag kom svigermor innom med kurven full av godsaker, for å feire at vi… Nei, den hemmeligheten vil jeg faktisk holde for meg selv en liten stund til. Dere skal få vite det snart 🙂

Midt oppi alt det positive og fine, har noe fælt skjedd. Husker dere Sophie, den nydelige, langhårede katten jeg spontant adopterte for sånn omtrentlig tre år siden? Hun har forsvunnet. For hvert snøfnugg som treffer bakken, kjenner jeg at frykten min vokser seg enda litt sterkere. Jeg tuller ikke med dere når jeg sier at jeg går og titter oppi søppeldunker, i frykt for at en ondskapsfull person skal ha kastet henne oppi. At jeg leter i snøhaugene etter en kald kropp. At jeg har gått hele byggefeltet på langs og tvers flere ganger i et forsøk på å finne henne. Dukker hun ikke opp snart, vet jeg ikke hva jeg gjør. Bildet ovenfor er fra i fjor vinter, men jeg tenkte det var greit å poste det likevel, så vet dere hvordan hun ser ut, og kan gi beskjed om dere ser henne.

Del

4 Kommentarer

 1. Alex
  17. november 2019 / 18:25

  Pusen må komme hjem😢
  Det ser så vakkert ut der du bor !

  • livingdoll
   Forfatter
   17. november 2019 / 19:38

   Jaa, håper hun kommer snart 🙁 Kommer til å bekymre på meg hjerteflimmer snart, kjenner jeg xD Bildene i dette innlegget har jeg rappet fra nettet, tho. Bortsett fra bildet av Sophie selvfølgelig.

 2. Lars
  17. november 2019 / 20:20

  Har en liten mistanke om hva den lille hemmeligheten kan være…🤭

  • livingdoll
   Forfatter
   17. november 2019 / 20:28

   Hehe, ja, er jo visse fordeler med å være venner med meg på facebook ;P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: