Vi har en mistenkt i Sophie-saken

Det er nytt håp i Sophie-saken. Fra å anta at Sophie var blitt påkjørt og drept ved stasjonsbrua mandag kveld (les innlegget her), gjør ny informasjon at jeg nå lurer på om dette dreier seg om en kidnapping isteden.

(OBS: dette er et illustrasjonsbilde, og verken katten eller personen avbildet er identisk med Sophie eller kvinnen som mistenkes å ha tatt henne. For bilder av Sophie, se her). 

Før helgen var jeg innom naboen for å spørre om hun kunne holde øynene åpne etter Sophie, og kontakte oss om hun skulle dukke opp. Senere pratet jeg med en bekjent om dette, som foreslo at jeg kanskje burde gitt naboen litt kattemat som hun kunne legge ut og på den måten lokke til seg Sophie.

Jeg fortalte da vedkommende at det i tiden før Sophie forsvant faktisk ofte var ei jente innom for å legge igjen kattegodis på trappen vår, men at nå var det lenge siden jeg hadde sett noe til henne. «Var det et barn, dette da?», ville min bekjente vite. «Nei», svarte jeg; «Hun var voksen».

Min bekjente spurte meg så om jenta var litt kraftig, med lyst hår i skulderlengde, noe jeg, litt overrasket, bekreftet. Det viste seg at min bekjente visste hvem denne jenta var. Hun kjente ikke jenta ved navn, men visste at jenta det dreide seg om hadde veldig lyst på en katt, og det var nok ikke helt utenkelig at hun kunne ha brukt kattegodiset for å lokke til seg Sophie og ta henne med seg. Hun fortalte meg også at kvinnen det er snakk om er «litt rar», og muligens er lettere mentalt tilbakestående. Kvinnen pleier også å gå rundt omkring i Gol sentrum og plukke opp flasker fra offentlige søppelkasser, og har nylig ‘lånt’ seg en hund. Hun bor antagelig i nærheten av nedre del av sentrum, rundt jernbanestasjonen.

Dermed har jeg en mistenkt i Sophies forsvinning. Nå gjenstår det bare å finne ut hvem denne jenta er, og finne ut om hun faktisk har tilknytning til forsvinningen.

Har DU mistanke om hvem denne jenta er, vær snill å kontakte meg.

Om du ER denne jenta, vil jeg gjerne komme i kontakt med deg slik at vi kan komme til en løsning. Jeg er ikke ute etter å gjøre deg vondt, men vil gjerne ha katten min tilbake, og kan godt betale for det. 🙂

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: