Vi har brukt over èn million kroner denne måneden

Gjett hvor mye penger vi har svidd av denne måneden? Eventuelt bare les overskriften. Er liksom ikke så vanskelig å gjette seg til beløpet når jeg avslører det i overskriften 😉 .  Haha.

Nå er imidlertid ikke dette det nøyaktige beløpet vi har brukt denne måneden. Jeg liker vanligvis ikke å prate om penger, og kommer ikke til å hive ut noe nøyaktig pengebeløp her på bloggen, heller. Så «over en million» får holde.

Det hører også med til historien at vi har kjøpt hus. Så det er ikke slik at yours truly har gått bananas og svidd av flere hundre tusen på eBay og Wish. Heldigvis. Mesteparten av pengene har faktisk gått til å skaffe seg et permanent sted å bo.

Mer penger skal brukes før måneden er over. Allerede på fredag forsvinner det ut noen ekstra tusenlapper i veterinærkostnader. Lille Ronja har nemlig fått problemer med tennene igjen.

OPPDATERING PÅ SOPHIE: Kidnappingen viste å være et blindspor. Jeg har pratet med den mistenkte, og hun har ikke tatt Sophie. Dermed er vi tilbake til start igjen. Faen i helvete, om dèt er lov å si på offentlig blogg.

Del

1 Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: