Vår første jul i eget hus

Jeg vet ikke med dere, men jeg føler at den første julen i vårt helt eget hus er noe som må dokumenteres i bilder. Det er jo uten tvil noe helt spesielt med det å eie eget, og å kunne se tilbake på den første tiden på et senere tidspunkt. Som tidligere nevnt skal huset pusses opp, men det blir ikke før til sommeren. Enn så lenge ser det ut som det gjorde den dagen vi kjøpte det, og personlig synes jeg det er litt fint, det også. Det at vi får feire jul i huset slik det originalt er.

Slik ser årets juletre ut. Vi kjøpte det på Rusta i starten av forholdet for snart tre år siden, og det holder seg greit fremdeles. Mange vil nok rynke litt på nesen over at vi har valgt et hvitt tre i plast, fremfor det originale grønne fra skogen, men personlig liker jeg best hvitt juletre da det er enklere å style. Grønne trær har absolutt sin sjarm, de også, men grønn er en ganske dominerende farge, så man må passe på hvilke farger man pynter med.

Jeg har nok vist dere disse hjertene tidligere, men her får dere se dem igjen. Jeg synes de er sååå fine! Veldig unike, og kan dessuten også brukes til å pynte med til Valentinsdagen i februar. Kjøpt på Nille for tre år siden. De hadde også noen i sølv, husker jeg.

Jeg elsker denne julekulen med kattemotiv. Det er forskjellige katter på hver.. Uhm.. Side, om man kan bruke dèt ordet. Den var en gave, så hvor den er fra, aner jeg faktisk ikke.

Denne artige karen sitter nesten helt øverst i treet. Han har vi fått av svigermor. Det synes ikke på oversiktsbildet, men han har noen rødkledde slektninger rundt omkring på forskjellige grener.

Julestjerne i vinduet må man selvsagt ha. Denne er kjøpt på Jysk i fjor eller forfjor. De har dem sikkert i år også.

Julestjernen er fin på dagtid, men når mørket faller på blir den helt nydelig. Dette bildet er fra et vindu i stuen. Vi har en tilsvarende stjerne i sølv i kjøkkenvinduet.

Har dere fått pyntet til jul ennå? 🙂 

Del

2 Kommentarer

 1. Alex
  10. desember 2019 / 07:47

  Så fint 🙂
  Jeg har pyntet for lengst, men kan ikke ha juletre pga yngste katten (Learned that the hard way 😂)

  • livingdoll
   Forfatter
   10. desember 2019 / 10:59

   Hahaha :p Prøv med et tre i plast. Mine har aldri vært særlig interessert i juletreet. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: