Dette ønsker jeg meg til jul

Da mamma tekstet meg den 14.November og ba meg sende ønskeliste, visste jeg ikke hva jeg skulle svare. I skrivende stund, tiende desember og med julaften omtrentlig to uker unna, er jeg fremdeles ikke helt sikker på hva jeg faktisk ønsker meg til jul. Etter at Sophie forsvant har det helt ærlig virket litt latterlig, dette med å skulle sitte og ønske seg en ny genser eller et par fancy boots. Jeg mener, det er jo bare materialisme, og kommer ikke til å gjøre meg lykkelig. Det eneste jeg egentlig virkelig ønsker meg, når sant skal sies, er at noen skal ringe og fortelle at de har funnet Sophie i god behold og at jeg kan komme og hente henne. Alt annet er … Fint. Men ikke hoppe-i-taket-av-glede-fint, om dere forstår hva jeg mener.

Men; man må prøve. Man får ikke mer glede når livet er vanskelig, enn den man tvinger seg selv til å ha. Å sitte og gråte, være negativ, depressiv og emo kommer ikke til å gjøre at Sophie kommer fortere hjem, så man kan like gjerne la være, og heller bruke energien sin på å forsøke å være litt positiv, spille med, tvinge på seg et smil, forsøke å grave frem litt julestemning, og så videre. Man kan ikke slutte å leve kun fordi man mister noen man er glad i. Been there, done that.

Så hva ønsker jeg meg til jul? Vel, dette.

 


Alle produktene ovenfor er fra Victoria’s Secret. Du finner dem her. Noen av dem finnes også på butikker som Sparkjøp og Europris. 1. SONGESAND kommode fra Ikea. 2. Coca-Cola college genser fra Sparkjøp. 3. TYSSEDAL kommode fra Ikea, trenger 2 stk av denne. 4.Rød badedrakt fra Sparkjøp. 5. Depend blondering fra Vita, trenger 2 stk. 6. CoCo LoCo hårkur fra Lee Stafford, kjøpes på vita. 7. Lumi Magique primer, ble tidligere solgt bl.a. på cubus og andre sminkebutikker, men er muligens tatt ut av produksjon.

Ellers så er penger alltid en kjekk ting å ha 🙂 

 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: