3 ting du må gjøre i dag

Nytt år, nye muligheter. Eventuelt nytt år, nye kjepper i hullene. Det kommer litt an på hvordan man ser det. Uniqso har sluttet å sende linser til Norge, så frem til jeg finner en erstatter, får dere ta til takke med en langt mer naturlig versjon av meg, som på bildet ovenfor. Det er sikkert ikke særlig interessant for dere, men det påvirker i alle fall meg en hel del. Et av mine nyttårsforsetter er dessuten å ta flere bilder av meg selv til bloggen, så dette ansiktet kommer dere til å se masse av.

Her kommer forresten en liste over ting som er greie å få gjort i disse tider:

01.♥ Kast all gammel sminke. Er du usikker på hva som er ‘gammelt’ i sminkeverden, finner du en liste over holdbarhetsdatoer på de forskjellige produktene her.

02.♥ Heng alle klærne dine feil vei. Når du har brukt et plagg, henger du det tilbake riktig vei. På nyttårsaften neste år kan du gå gjennom skapet ditt. De plaggene som fremdeles henger feil vei, er plagg du ikke bruker, og som kan selges eller gis bort.

03.♥ Hver gang du opplever noe positivt, skriv det ned på en liten lapp, og legg den i et syltetøyglass. Ved årets slutt kan du åpne syltetøyglasset, ta ut alle lappene, og lese alle de fine tingene du opplevde i løpet av året.

 

Del

3 Kommentarer

 1. 2. januar 2020 / 19:38

  «Uniqso har sluttet å sende linser til Norge, så frem til jeg finner en erstatter, får dere ta til takke med en langt mer naturlig versjon av meg, som på bildet ovenfor»

  Jeg liker deg som du er uansett jeg 🙂 <3

  Tror forresten jeg skal ta og gjøre nummer 1 før jeg legger meg i kveld. Husker du den tiden hvor jeg gikk rundt i sort øyenskygge og leppestift blant annet? For å si det sånn: all sminken jeg engang brukte i 2011/2012 har jeg fremdeles (ikke brukt siden den gang da).

  Har også noen flasker i kjøleskapet som jeg tror også er fra 2011/2012 når jeg tenker meg om.

  • livingdoll
   Forfatter
   2. januar 2020 / 23:16

   Omg! Tror det er best du tar en opprydning da, ja! xD

   Ble litt nysgjerrig på det kjøleskapet ditt nå, kjenner jeg. Haha. Hadde vært kult å sett hvor langt tilbake i tid innholdet i kjøleskapet ditt går xD

   • 3. januar 2020 / 10:52

    Akkurat når det gjelder mat og drikke så har jeg for det meste ganske grei kontroll. Har muligens en flaske med tran som begynner å bli lit gammel, men bortsett fra det.. ^^

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: