Dette innlegget kommer jeg til å angre på

Hei og hå! Hva synes dere om den nye genseren min? Det tok en liten evighet før den kom (tre måneder, for å være nøyaktig, noe som kan være på grunn av høytiden), men da den omsider gjorde det – tro meg, den er verd å vente på. Supermyk og god! Om enn litt tynn. Dere finner den her. Selv liker jeg at denne type gensere er litt løse og slafsete, så jeg klinte like godt til med den aller største størrelsen. Hehe.

Dette er et typisk blogginnlegg som jeg bare vet at jeg kommer til å angre på i senere tid. Dere vet, jeg kan jo ikke fordra bilder hvor jeg smiler. Føler jeg ser helt deformert ut. Men, pokker heller, nå er jeg snart tredve år gammel, og det er vel på tide å komme seg ut av komfortsonen på akkurat dèt punktet. Har jo fått en del kommentarer på bildene mine tidligere om hvorfor jeg aldri smiler, og at jeg ser så sur ut. Det synes jeg er trist. Ingen ønsker jo å oppfattes sur. Da er det faktisk bedre å være litt deformert. Eller hva synes dere? 

//affiliatelenke

Del

10 Kommentarer

 1. Jon
  4. januar 2020 / 08:45

  Synes du har et utrolig vakkert smil jeg! 😍

  • livingdoll
   Forfatter
   8. januar 2020 / 01:14

   Takk 😀

 2. Sid
  4. januar 2020 / 09:20

  Fortsett å smil! Det er en helt annen verden å se deg smile 🙂

  • livingdoll
   Forfatter
   8. januar 2020 / 01:14

   Så koselig sagt! 🙂

 3. 4. januar 2020 / 18:54

  Deformert ser du ihvertfall IKKE ut, dette var et kjempefint bilde av deg! 🙂

  • livingdoll
   Forfatter
   8. januar 2020 / 01:14

   Tusen takk 😀

 4. A
  7. januar 2020 / 07:10

  Jeg tror kanskje dette er en av de fineste bildene jeg har sett av deg 😮 Nå er du alltid fin da, men for et vakkert smil!

  • livingdoll
   Forfatter
   8. januar 2020 / 01:14

   Tusen takk 😀

 5. S
  7. januar 2020 / 22:42

  Du er kjempepen! Har delt bilder av katten din til alle polakkene jeg kjenner, er ett kollektiv bak nedre rema 1000 (de jobber sammen med kjæresten min), kjenner deg kun via «kattegruppa»🤓 broren min fant katten min etter 3 mnd, håper pusen din kommer tilbake, virkelig.😻

  • livingdoll
   Forfatter
   8. januar 2020 / 01:14

   Tusen takk! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: