Angst, håp og et tilbakelagt kapittel

Jeg er litt usikker på om jeg har nevnt det tidligere, men jeg har noe som kalles sosial angst (sosialfobi). Det innebærer kort forklart at jeg fort kan bli ukomfortabel rundt fremmede mennesker, og at ting som å gå på butikken, ta offentlig transport (buss, trikk, tog, fly), trene på treningssenter eller med andre mennesker, delta i selskaper og tilsvarende settinger er utfordrende for meg.  Dette er ting jeg rett og slett gruer meg til å gjøre, og som kan gi utslag i form av for eksempel magesmerter, kvalme eller løs mage.

Derfor er det ikke ofte jeg tar buss. Jeg har faktisk unngått å gjøre ting tidligere, fordi jeg vet at det betyr at jeg må sitte på buss. Men i dag var det ingen vei utenom, og jeg sto klar på bussholdeplassen klokken 07:20 i dag morges, sammen med en haug av ungdommer. Du vet den følelsen når du aller helst bare vil synke gjennom gulvet? Jepp, den hadde jeg der jeg sto, og den fulgte meg helt til jeg gikk av på Gol skysstasjon en stund senere.

Jeg låste meg inn i vår gamle leilighet, satte meg ned blant rotet som sto igjen, og spiste en frokost bestående av energidrikk og ferdigsalat fra butikken.


^ En stk sminkeløs, passelig trøtt, angstfylt 29åring.

På forhånd hadde jeg gjort en avtale med svigermor om at hun skulle hjelpe meg å vaske ut av leiligheten samt flytte de siste tingene. Da vi nesten var ferdige dukket Pen som driver thaimassasjen i første etasje opp og fortalte at hun hadde sett Sophie utenfor i går kveld. Hun lovet at neste gang tar hun med seg katten inn og ringer meg., Derfor har jeg voktet telefonen som en hauk helt siden jeg kom hjem, i håp om at den skulle ringe. Dessverre forble telefonen stille i kveld, så da er det bare å krysse fingrene for mer aktivitet på den i morgen.

Nå vet vi i alle fall at Sophie fremdeles er i live, og at det fremdeles er håp om å få henne hjem! ❤️️ Samtidig er det utrolig godt å endelig bli ferdig med alt styret med leiligheten og få lagt dette kapittelet bak oss.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: