Jeg har designet klær – igjen!

Dere har sikkert hørt at man ikke skal dømme en bok etter coveret. En annen ting dere ikke bør dømme for raskt, er blogginnleggene mine, etter overskriften. Jeg er helt elendig på overskrifter, men innholdet er som regel bedre enn førsteinntrykket tilsier. Eller, jeg liker i alle fall å tro det. Uansett: jeg har designet klær igjen, og håper dere liker dem.

Som dere kan se, har jeg gått for hovedsakelig hvite plagg denne gangen, med forskjellige nyanser av rosa skrift. Originalt hadde jeg planlagt at alle disse plaggene skulle ha en slags bimbo-faktor over seg, men etter «fake boobs, real heart» (<- klikk for å kjøpe) ombestemte jeg meg brått, og tenkte at klær for katteelskere var mer min greie. Slik går det når man har 120 idèer i hodet samtidig. «I like big cats» og «don’t mind the cat hairs» er nok dem jeg er mest fornøyd med her. «CAT-aholic» var et forsøk på å gjøre et veldig enkelt konsept kult, men jeg vet ikke helt hva jeg tenker om resultatet.


Når dèt er sagt, er alle designene klær jeg selv ville gått med. Det er dèt som er baktanken med alt jeg gjør: jeg må like det selv. «Mommy needs a silent night» er den jeg er aller mest fornøyd med av alle, men den er faktisk ikke designet med meg i tankene, i og med at jeg ikke har barn. Det var en helt annen person jeg tenkte på da jeg laget denne, og jeg håper hun liker den. «Whoremones» er en bevisst feilstaving av ordet hormones. Det er min type humor, og jeg vet at ikke alle helt forstår den. «I run out of money and patience» er også en typisk min type humor-greie. Igjen: ikke alle forstår den. «Girls just wanna have funds» er en slags parodi på Cyndi Lauper’s sang «Girls just wanna have fun».

«What a beautiful day to leave me alone» er perfekt på dager hvor humøret er dårlig og man ikke vil prate med noen. Den siste har jeg kalt «travellers shirt«, og tanken bak er at dersom du er på et sted hvor de snakker dårlig engelsk og du ikke forstår språket, kan du likevel gjøre deg forstått ved å peke på symbolene på genseren (eller t-skjorten, den fås nemlig som t-skjorte også). Selve idèen så jeg på facebook for et års tid tilbake, men den var mer generell og hadde andre symboler. Mine symboler er dobbelseng, som du peker på når du skal bestille dobbeltrom på hotell, mat som du peker på når du vil finne nærmeste spisested, taxi som du peker på når du trenger skyss, strand – denne trenger neppe noen forklaring, fly som du peker på når du vil finne veien til flyplassen, person med handlekurv som du peker på når du vil finne veien til matbutikken, mobil med wifi som du peker på når du vil vite hvor nærmeste mulighet for å koble seg til trådløst nettverk er, løve i bur som du peker på når du vil vite veien til dyreparken, en flaske solkrem som du peker på når du vil spørre hvor du kan kjøpe solkrem, person på fest som du peker på når du vil vite hvor nærmeste bar/pub/festlokale er, minibank og sykebil sier seg selv, og de tre siste er beregnet på nødssituasjoner. Si du sitter på sykehuset og forsøker å forklare at du er blitt bitt av slange (pek på slangen) eller edderkopp (pek på edderkoppen). Personen med kryss foran øynene peker du på om du lurer på om bittet (fra edderkoppen/slangen) er giftig/om du kommer til å dø. Ganskje kjekt om uhellet først er ute, si.

Legg gjerne igjen noen ord om dere liker dem. Innlegget inneholder ikke affiliatelenker, men er reklame for egne produkter som jeg får en viss prosentandel av dersom dere kjøper. 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: