Jeg vurderer å kutte ut all mat

Jeg er nesten redd for å spise noe som helst akkurat nå. De siste dagene har jeg nemlig blitt utrolig dårlig/kvalm hver gang jeg har spist noe – uansett hva det er. Det kan være noe så lite som en kjeks, eller det kan være et fullt måltid. Resultatet er det samme: jeg blir så kvalm at jeg ikke klarer annet enn å ligge i sengen og ha det jævlig. Ikke går det over med det første, heller. Etter frokosten i dag morges, for eksempel, ble jeg værende kvalm til godt over klokken fire i ettermiddag. Nå nylig spiste jeg en salat til middag – og POFF, så var kvalmen tilbake.

Jeg vurderer seriøst å bare kutte ut all mat for en periode. Jeg vet liksom ikke hva annet jeg kan gjøre. Det er jo ikke moro å være kvalm hele tiden og ikke få til noe som helst.

De av dere som har lest bloggen en god stund vet allerede at dette er en gjentagende greie. Jeg har perioder hvor jeg blir utrolig kvalm og dårlig, uten noen ordentlig årsak. Jeg har vært til legen tidligere, som ikke har noen forklaring på det. Om noen har vært gjennom det samme og faktisk funnet en løsning på det, vil jeg gjerne høre fra deg.

Del

8 Kommentarer

 1. 23. januar 2020 / 19:32

  Mulig jeg stiller et litt teit spørsmål nå, men har du snakket med noen lege om dette her? <3

  • livingdoll
   Forfatter
   23. januar 2020 / 23:51

   Står jo i innlegget? XD

 2. Alex
  23. januar 2020 / 20:00

  Mannen min har vært der….viste seg at han er allergisk mot løk .

  • livingdoll
   Forfatter
   23. januar 2020 / 23:53

   Jøss :O jeg har ikke spist løk i det siste, men kan jo være noe annet. 🤔

 3. C
  24. januar 2020 / 04:27

  Jeg har også sånne perioder, å for min del er det psykisk. Nå vet jeg ikke din psykiske historikk, men mulig det kan være det?
  Jeg har dessverre ikke noen råd eller tips, det eneste jeg selv gjør de periodene er at jeg spiser minimalt og så går det seg til etterhvert.
  Men anbefaler å få en henvisning til sykehuset slik at de kan sjekke magen din med kamera, om det ikke allerede er gjort. Uansett, masse god bedring!

  • livingdoll
   Forfatter
   29. januar 2020 / 17:29

   Takk for det! 🙂 Har vært hos legen i dag og de fant blod i urinprøven, så har mest sannsynlig hatt magesår eller tilsvarende. Dèt kan muligens forklare hvorfor jeg har hatt det slik i forhold til mat den siste tiden, men ser ikke bortifra at det kan være psykisk heller, altså. Det kommer jo som nevnt i perioder.

 4. Alex
  24. januar 2020 / 11:55

  Løk er ingrediens i mye mer enn hva vi tenker over, i de fleste kryddere for eksempel. .kan være en bitte liten ting man ikke har ofret en tanke. Håper du finner ut av det !

  • livingdoll
   Forfatter
   29. januar 2020 / 17:26

   Ja, det er sant. Takk for det 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: