En gjeng rike, gamle gråhåringer på Upper East Side

Husker dere for noen års tid tilbake da jeg var helt besatt av Unif’s kjempehøye platåsko, kalt «hellbounds»? Jeg lette internett rundt etter et par i riktig størrelse, men de var utsolgt over alt, og dere stakkars lesere fikk pent holde ut med min endeløse syting.

Vel, nå kommer dere sikkert til å tenke at jeg er passelig klein og patetisk, men jeg fant et par her for en måneds tid siden og … Jeg kjøpte dem!

Jeg mener, selvfølgelig gjorde jeg det. Når man har lett etter noe lenge, føles det litt dust å ikke gripe muligheten når man omsider har den. Dessuten, jeg liker dem jo fremdeles, selv om de for lengst har gått av moten. Helt ærlig; fuck moten. Hvem er det som bestemmer hva som er «in» og «ut» uansett? En gjeng rike, gamle, gråhåringer på Upper East Side? 🤨

For å snakke om noe helt annet, så var jeg hos legen i dag og tok en urinprøve. Jeg mistenkte nemlig at jeg hadde fått min aller første urinveisinfeksjon. Dèt hadde jeg ikke. Derimot fant de blod i urinen, så mest sannsynlig har jeg hatt et magesår eller tilsvarende, som kan forklare kvalmen og matproblemene jeg nevnte i forrige blogginnlegg.

Del

2 Kommentarer

 1. Alex
  30. januar 2020 / 07:44

  Gratulerer med sko 😄 Likte ordet «gråhåringer»!
  Hold oss oppdatert på magen, håper det ikke er noe alvorlig 👍

  • livingdoll
   Forfatter
   30. januar 2020 / 12:13

   Takker og bukker <3 Skal gjøre det! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: