Jakten på brudekjolen

Livet er rart. Den ene dagen begraver du din egen mor, den neste dagen leter du etter brudekjole fordi du skal gifte deg.

Jeg skal ærlig innrømme jeg ble litt målløs da jeg fikk vite at Espen har fortalt venner og familie at vi skal gifte oss i sommer. Jeg mener, er det ikke normalt at man tar minimum 12 måneders planleggingstid? Vel, jeg er en spontan person, så de 4-5 månedene jeg har på meg nå burde holde i massevis.

Jeg skal selvfølgelig ta dere med på hele prosessen via bloggen, og jeg tenker vi kan starte med å se litt på brudekjoler. Nå blir riktignok ikke dette noe gigantisk bryllup – faktisk kun en samling for de aller, aller nærmeste og helt uten det jeg liker å kalle «angstdelen» (taler, kirken, dansen med både den ene og den andre, dere vet; ting man går og gruer seg til) – men det betyr ikke at ikke kjolen kan være blåst ut av proporsjoner. Skjønner dere hva jeg mener?

Jeg har selvfølgelig tatt meg en tur på internett og sett hva som finnes, og så langt liker jeg disse veldig godt.

Brudekjole nr 1:

Denne er perfekt. Virkelig helt perfekt. Da jeg var liten var jeg alltid litt misunnelig på Barbies brudekjole (en helt hvit, langarmet kjole i blonder) og fast bestemt på at den dagen jeg skulle gifte meg, skulle jeg ha en som var lik. Hehe. Dèt har igrunn ikke endret seg, så å finne en som er veldig lik, men hakket finere, klager jeg ikke på.

Brudekjole nr 2:

I likhet med brudekjole nr 1 er også denne veldig lik det jeg originalt hadde tenkt meg, bare hakket finere. Et ekstra pluss er at den har paljetter. Jeg liker når det glitrer litt, så lenge det ikke blir for mye.

Brudekjole nr 3:

Jeg ELSKER denne. Virkelig. Den eneste ulempen er at den er uten armer, noe som betyr at det er stor sjanse for det vi kaller «armhulevagina», altså når fettet øverst på armen får det til å se ut som man har underliv i armhulen. Vil jo helst prøve å unngå det, og jeg vet at dersom jeg går for en ermeløs kjole, kommer den tanken til å stresse meg hele dagen gjennom.  Det er helt sikkert mulig å få laget armer på kjolen, men om kjolen kommer til å bli like fin eller om armene kommer til å ødelegge den fullstendig, vet man jo ikke.

Brudekjole nr 4:

Denne er fantastisk. Det eneste som plager meg er at den er såpass stor. Ser for meg at jeg kommer til å tråkke på den og rive den i stykker, eller enda verre: gå rett på snørra. Haha! Dessuten er den kanskje litt for mye – til og med for meg.

Hvilken liker dere best?

Del

5 Kommentarer

 1. Alex
  27. februar 2020 / 13:44

  Ååååå snuppa 😍 Jeg likte alle ! Brudekjole er et helvete å gå på do med, så jeg hadde en enkel kjole etter middagen. Men jeg hadde jo kirke og middag og kastet brudebuketten og hele pakka. Fordi jeg ville . (Men vi danset ikke ) . Du slipper jo det.
  Bare spør om du lurer på noe 😃 dette blir så spennende 😄💙

  • livingdoll
   Forfatter
   28. februar 2020 / 14:15

   Å gå på do, ja. Det hadde jeg faktisk ikke tenkt på 👀😅😅. Spørs om det ikke blir to kjoler på meg da, også. 🤔

   • Alex
    28. februar 2020 / 17:23

    Har lest om bruder som har gått med bleie!

 2. C
  28. februar 2020 / 10:05

  Den siste var jo helt fantastisk!

  • livingdoll
   Forfatter
   28. februar 2020 / 14:13

   Ja, den er nydelig ❤ men den er så stooor og jeg er tidenes kløne, så føler det blir litt å be om katastrofe 🙈😂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: