Innleggelse, dag 4

Facebook har (nok en gang) bestemt seg for å begrense kontoen min. Det vil si at jeg ikke kan publisere, reagere eller kommentere noe som helst på facebook de neste tre dagene. Derfor får jeg heller ikke delt oppdateringer med dere der, men håper likevel at dere sjekker innom bloggen.

Jeg bestemte meg for å gjøre en liten endring i frokosten min denne gangen. Smøreost med urter istedenfor smør. Viktig med variasjon, vet dere.

Helgene her på institusjonen er rolige; ingen fellesaktiviteter eller samtaletimer er satt opp, så man er i stor grad overlatt til egen fantasi. Ingenting galt i det. Jeg benyttet tiden til å skrive litt blogg, tenke litt gjennom de tingene jeg har lært frem til nå, og gruble på tiden fremover frem til middag.

Jeg er ikke storfan av sweet and sour chicken — something, men det smakte bedre enn jeg husket fra barndommen av, så det er et pluss. Dessuten fikk vi kake etterpå.

Middagen ble ikke servert før sent på kvelden, så den fungerte som kveldsmat også. Etterpå tok jeg meg en tur bort på brusautomaten for å kjøpe drikke. Sist gang jeg var i nærheten av en brusautomat var den gangen vi alle gikk rundt med kronestykker i lomma og «kort» var noe bestemor la kabal med, så jeg var litt usikker på om jeg ville ha mulighet til å faktisk kjøpe noe. Gleden var stor da jeg fikk se at … *trommevirvel* … DEN TAR KORT!

Jeg kjøpte meg en Urge, som det er lenge siden jeg har smakt. Og så sendte jeg en mms til gubben der hjemme bare for å si ifra om at jeg hadde urge, og han ikke hadde det. Han er veldig glad i urge, nemlig. Mulig jeg kjøper med en hjem til ham før jeg reiser herfra.

Det er ikke mange dagene igjen av oppholdet mitt her nå. Planen er at jeg utskrives allerede på mandag. Om jeg er hundre prosent klar for å dra hjem vet jeg ærlig talt ikke, men jeg tror neppe jeg kommer til å bli mer klar etterhvert, så det er nok like greit å bare hoppe i det. Jeg vil si jeg ligger på omtrentlig 97% klar, og det burde jo være nok.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: