8 ting du bør ha med deg når du legges inn

At du bør ha med deg ting som tannbørste og tannkrem, undertøy og rene sokker sier vel kanskje seg selv. Men så er det de små tingene du tenker at du sikkert ikke kommer til å få bruk for, som plutselig viser seg å være ganske kjekke å ha likevel. Som for eksempel…

Lypsyl  
Jeg tok IKKE med meg lypsyl, og det kan dere tro jeg angrer på. Leppene er så tørre at det er smertefullt å smile. I et forsøk på å myke dem opp litt har jeg brukt babyolje. Om noen lurer: nei, den gjør virkelig ikke samme nytten. Husk lypsyl.

Notatblokk
Enda en ting jeg ikke tok med meg, som jeg i ettertid har innsett at kanskje hadde vært smart å ha likevel. Det hender nemlig man får lyst til å skrive ned ting man lærer underveis.

Fuktighetskrem
Av en eller annen grunn fikk jeg for meg at jeg skulle ta med meg babyolje og IKKE fuktighetskrem. Babyolje fungerer supert til å myke opp kroppen, men ansiktet… Ansiktet kunne trengt litt fuktighetskrem. Jeg har, i mangel på fuktighetskrem, brukt babyolje i ansiktet også, men vet at det egentlig er fy-fy. Babyolje tetter nemlig til porene, noe som i bunn og grunn er det samme som å veive et stort skilt hvor det står «velkommen!» til hudormer, kviser og tidlig aldring. De har ikke gjort sitt inntog i ansiktet mitt ennå, men de er neppe langt unna.

Hårstrikk
Har du langt hår, bør du ha med deg hårstrikk. Delvis fordi du sikkert får behov for å sette opp håret (det er praktisk, skjønner du, så du ikke får hår i maten), men også fordi man unngår floker om man sover med flette.

Penger
Jeg regner igrunn med at de aller fleste har med seg visakortet hvor enn de går, men jeg skriver det opp som et punkt likevel. Det er butikkturer på torsdager, og brusautomat tilgjengelig hele tiden. Felles for begge deler er at trenger penger for å få kjøpt noe.

Tamponger
Selv om du ikke venter mensen på en stund, er det lurt å ha dem med likevel. Plutselig kommer jævelskapen tidligere enn forventet, eller så er det en annen pasient som får tante rød på besøk. Fun fact: de er også kjekke å ha om du begynner å blø neseblod.

Øredobber/piercinger
Har du hull et sted, er det stor sannsynlighet for at du, i likhet med meg, må stikke det opp med jevne mellomrom for å hindre at det gror helt igjen. Da er det en fordel at du har med deg øredobbene (eller piercingen).

Pysj
Den første natten du er innlagt, sjekker de hos deg klokken 23, 03 og 06. Da er det nok en fordel både for din og andres del om du ikke ligger der splitter naken. Så ta med deg pysj eller noe annet å sove i, som du er komfortabel med at nattevakten ser deg i.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: