Innleggelse, dag 6

Så var den kommet: min aller siste dag på institusjonen. Dagen startet med at jeg forsov meg til frokost, våknet fem minutter før møtet med legen, og deretter spiste lunsj – mitt aller siste måltid som innlagt pasient.  To knekkebrød, to pakker smør, ett glass appelsinjuice.

Deretter var det bare å pakke og vente på å bli hentet av Morten.

På vei hjem stoppet vi innom gamleleiligheten til Espen og meg for å se etter Sophie – katten vår, vet dere, som forsvant i november i fjor. Jeg tok meg en runde rundt i nabolaget, og så at de aller fleste plakatene jeg hang opp i vinter har blitt fjernet. De som ikke var det, hadde falmet til det nesten ugjenkjennelige.

Svigermor har kjøpt seg ny moped og var på besøk oppe hos Espen for å hente de siste tingene til Ronja (hunden). Ronja skal nemlig flytte til henne, da vi har innsett at hun har det bedre der enn her hos oss. Jeg kom hjem rundt klokken 14 og rakk såvidt å si hei før hun måtte reise igjen. Ikke lenge etter at hun hadde dratt sin vei, ringte hun oss imidlertid for å fortelle at hun hadde gått bensintom. Så da var det ut med (hjemmelaget) trakt og bensin.

Her fylles det bensin på tanken!

Ellers har kvelden gått til typiske kjæresteting som å spise pizza i sofaen, prate, se på youtube, og tilsvarende. Det har jeg savnet i den uken jeg har vært innlagt. Espen og svigermor hadde dessuten ommøblert mens jeg var borte, så det var en artig overraskelse. Forandring fryder, vet dere.

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: