Jeg avslører: innholdet i mystery box fra gymgrossisten

I dag har vært en typisk vanlig dag. Den startet litt over klokken 11:00 i dag morges med en skål müsli og rosiner.

Deretter rengjorde jeg grillen slik at den er klar til i morgen, tok en tur til Gol for å lete etter Sophie (uten resultat, dessverre) før jeg og Espen tok en tur bort på posten her hjemme på Ål. Han hadde nemlig bestilt en slik «mystery box» fra gymgrossisten som han gledet seg voldsomt til å sjekke ut.

Den viste seg å inneholde dette:

Dette gleder vi oss veldig til å teste ut sammen. Jeg har allerede fått smake på sjokoladekjeksen (den grønne pakken øverst til høyre) og tro meg: den er dritgod! Tenk deg kvikklunsj, men med nutella-sjokolade istedenfor vanlig sjokolade. Mmm!

Han hadde også bestilt seg en pakke med proteinbarer. Det går en god del av det her hjemme, nemlig.

Tenk at hele denne esken med proteinbarer kun kostet 150 kroner?! Helt sykt!

Utpå kvelden kom den ene katten vår, Pus, hjem og var synlig skitten. Vi bestemte oss for å gi ham en vask. Han var ikke helt fornøyd, så her ligger han i håndkle-burritoen og furter etter en runde i dusjen.

Da er det godt å få litt trøst av pappa’n sin (Espen). Er så nydelig den katta der.

Del

1 Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: