Hvor mange tamponger er det plass til i en vagina?

Livet er fullt av ubesvarte spørsmål: Hvor mange stjerner er det på himmelen? Hvor mange fisker er det i havet? Og så videre.

Det spørsmålet jeg var mest interessert i å finne svar på da jeg natt til 27.mai oppdaget at jeg hadde fått mensen, var: hvor mange tamponger er det plass til i en 29 år gammel vagina?

Årsaken til at jeg lurte var fordi jeg hadde bestilt billett til 06:15-bussen nedover til sørlandet. Dere vet, den som går før butikkene er åpne, har toalett det ikke går an å låse (eller bevege seg på overhodet), og som varer i omtrentlig syv timer.

Alle som er født med kvinnelig underliv vet at man blør som en knivstukken kriger det første døgnet, og at den stakkars lille bomullsproppen man har kjørt opp i det aller helligste må byttes omtrent hvert 30.minutt for å unngå at både truser og bukser farges røde. Så man kan si at klokken 02:00 natt til reisedatoen ikke akkurat var det beste tidspunktet å få besøk av blodbaronen på. Den eneste løsningen jeg kunne tenke meg var å stappe så mange tamponger som mulig opp i fødekanalen og håpe at det gikk greit.

Ekkelt? En smule. Men ikke så ekkelt som å sitte på et bussete med gjennomvåte bukser og se ut som det nettopp har gått av en bombe i nedre mageregion. Livets brutale realitet er nemlig at noen ganger må man faktisk velge mellom to onder.

Så hvor mange tamponger er det pass til i en snart tredve år gammel vagina? Jeg vet ikke. Jeg tok til fornuften og bestemte meg for å ikke reise likevel. Beslutningen var en kombinasjon av overnevnte grunner, kramper fra innerste sirkel av helvete, og det faktum at lillesøsters bil har gått ad undas og hun ikke får brukt den før nye deler er på plass. Hele poenget med turen ned til sørlandet var nemlig at vi skulle rydde ut hjemme hos mamma. Derfor var det like greit å utsette det.

Del

2 Kommentarer

 1. AlexMedVinger
  31. mai 2020 / 22:47

  Sååååå typisk ! Herlig beskrivelse 😂

  • livingdoll
   Forfatter
   1. juni 2020 / 18:25

   Hehe takk :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: