Jeg trodde aldri jeg skulle si dette

Dere  A N E R  seriøst ikke hvor varmt det har vært de siste dagene. I dag morges viste gradestokken hele 41 grader. Førtièn! Ikke at jeg klager, altså. Jeg satt tross alt og surmulet i hele vinter fordi det var kaldt, så nå som varmen endelig har kommet til Norge, skal jeg hvertfall ikke sutre over den.

Uansett: sjekk dette idylliske stedet! Det ligger bare et steinkast (riktignok et ganske langt steinkast..) hjemmefra!

Her skal det bli tilbrakt mange lange dager når det blir litt varmere i vannet. Det kan jeg love dere. For er det noe jeg virkelig har savnet her oppe i Hallingdal, så er det faktisk en ordentlig badeplass. Jeg er jo, som dere vet, oppvokst på sørlandet, med alt det som hører sørlandet til: varm sand under bena, saltvann, sjøstjerner, krabber og så videre, og selv om jeg aldri trodde jeg skulle si det, så har jeg faktisk hatt litt hjemlengsel. Eller, hjemlengsel til stranda, i alle fall. Til måkeskrik, saltvann og varm sand under bena. Strand hotell på Fevik, for dere som vil google barndommen min. Mamma og stefar tok alltid med seg meg og lillesøster dit da vi var små.

Uansett, da jeg så denne fine plassen, kjente jeg at hjemlengselen ble litt mindre. Det er ikke strand hotell, men det er en nydelig plass likevel. Her kan det bli mange fine sommerminner.

Dette bildet er tatt på søndag, da svigermor, Espen og hunden Ronja testet badetemperaturen. Det var litt for kaldt til å legge på svøm ennå, men jeg har absolutt troa på at det blir badevær i år. Skal se det dukker opp bilder av meg på flytemadrass etterhvert. 😉

 

Del

3 Kommentarer

 1. 17. juni 2020 / 18:16

  ELSKER Å BADE!!! Med 41 grader må det vel komme opp i badetemp snart… :p

  • livingdoll
   Forfatter
   19. juni 2020 / 17:49

   Ja, håper det! Er fjellvann så tar nok litt ekstra tid, men forhåpentligvis ikke lenge til 🙂 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: