70 år og rynkefri? Dette er hemmeligheten!

For en stund tilbake ble jeg kontaktet av ei jente i midten av 20-årene. Hun hadde nå begynt å se de første aldringstegnene i ansiktet som følge av ufornuftig solariebruk i tenårene, og lurte på om jeg hadde noen tips til hvordan man bremset videre aldringstegn. Jeg svarte, som sant var, at jeg egentlig ikke hadde det. Jeg vet veldig mye om hvordan man forebygger aldringstegn, men veldig lite om hva man gjør når de først har begynt å vises. Derfor bestemte jeg meg for å undersøke litt, og her er det jeg har å komme med.

Del på

3 Kommentarer

 1. AntiwrinkleAlex
  19. juni 2020 / 19:30

  Bra tips!
  Andre ting som funker er

  -honning & gurkemeie-maske
  – være nøye med å bruke solbriller , ikke myse eller rynke brynene
  – Japansk Tanaka-massasje
  – Isbiter !

  Hilsen 35 år gammel kjerring som har brukt rynkekrem fra hun var 18 og har fanatisk hjemmespa hver søndag 😂

  • livingdoll
   Forfatter
   19. juni 2020 / 19:33

   Takk for gode tips babe! 😀 Jeg myser 99% av tiden jeg er utendørs (lyssensitiv), så heretter blir det solbriller for (nesten) alle penga ;D

 2. Penny
  20. juni 2020 / 10:15

  Du brukte jo alltid solbriller da vi gikk på vgs😊
  Du får trøste deg med dette, jeg vil nok få rynker før deg, hehe

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: