Fra foss til fyll

God kveld i stuen. På lørdag dro jeg og Betina med oss hunden Milla og litt drikke bort til Ylifossen her på Ål.

Som jeg har fortalt dere tidligere (her) er dette min nye favorittplass, og vi håpet derfor at det var god temperatur i vannet så vi kunne bade litt.

Det var det dessverre ikke, så det ble bare Milla som var sporty nok til å stå i vannet i mer enn et par sekunder.

Hun syntes nok det var litt kaldt, hun også.

Se så pen Betina er! På bildet ovenfor har vi nettopp blitt enige om at det hadde vært gøy med en fest, og prøver å sjekke på google når polet stenger.

Det viste seg at polet var stengt, men ølsalget rakk vi. Så var det bade å hive på seg kjolen og dra hjem til Betina. Her har hun hjulpet meg på med falske øyevipper. Jeg er helt håpløs på slike ting selv, nemlig.

Vi ble en god håndfull folk hjemme hos Betina, før vi fant ut at det hadde vært artig å stikke ut. Som tenkt, så gjort. Pæddings (til høyre) hadde spanderbuksene på. Sist gang vi fant på noe sprell sammen var for fire år siden, så det var gøy at han endelig ble med ut litt.

Det ble en del drikke. Det dere IKKE ser på dette bildet, er de to brettene med drikke som gikk rett i gulvet tidligere på kvelden. Hehe.

Det var, til min veldig store overraskelse, masse folk ute på fylla. Det ser kanskje ut som dette bildet er tatt sånn midt på ettermiddagen, men her hadde Pers (utestedet) nettopp stengt, og klokken nærmet seg 04:00.

Del

1 Comment

  1. Alex
    23. juni 2020 / 00:11

    Så bra 🙂🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: