Hvordan suge som faen: en guide

Juli måned kom og gikk, uten et eneste innlegg på bloggen. Jeg antar at på dette tidspunktet har dere allerede forstått, eller har i det minste en mistanke, om at noe ikke er helt som det burde. Men dere sier ikke noe. Kanskje fordi dere ikke bryr dere, kanskje fordi dere ikke vil blande dere, kanskje fordi… Vel, hva vet jeg. Dere har deres grunner. Kanskje er sannheten såpass enkel som at dere ikke sier noe fordi dere faktisk ikke har tenkt over mitt fravær i det hele tatt.

Uansett er faktum at jeg har latt bloggen stå urørt. Årsaken er enkel: jeg håpet. Håpet at dersom jeg bare ignorerte de dårlige dagene, ikke skrev om dem, ville jeg kunne fortsette bloggen som normalt. Håpet at dette ikke trengte å bli en sånn jævla sippeblogg. En sånn «hey, hey, se på meg, jeg har i-landsproblemer og synes jævlig synd på meg selv»-blogg som det allerede florerer av på sosiale medier. Alle har det så fælt, alle synes så fryktelig synd på seg selv, alle ikler seg det svenskene kaller «Offer-koftan», som det mangler et godt norsk ord på. Jeg, personlig, hater slike blogger. De har en tendens til å suge gleden ut av folk. Kan ikke folk bare være litt fuckings happy, selv om sommeren deres regner bort og de har vondt i storetåa?

Så jeg lot bloggen ligge på de verste dagene. Og de verste dagene ble til de verste ukene, og brått sitter jeg her og har ikke engang rørt pc’en på en hel måned. Jeg antar jeg må innfinne meg med at dette er valgene mine: alternativ 1) dette blir en sånn jævla sippeblogg, for gleden har sagt adios og ser ikke ut til å komme tilbake med det første, eller så 2) får jeg la hele dritten stå urørt til jeg føler meg happy igjen.

Jeg er inne i en periode hvor jeg egentlig bare har lyst til å lage meg en god kopp kakao, legge litt sminke, ta på meg penklær og sprenge meg selv i lufta. Idet jeg skriver ordet lufta begynner Katy Perry’s «firework» å spille i bakhodet på meg. Det er sånn hjernen min fungerer. Makaber selvironi. Litt sånn som tittelen på dette blogginnlegget. Hele livet mitt er en gigantisk guide i hvordan man blir en jævlig sugen person, så de av dere som hoppet inn her i håp om en frekk blowjobguide; beklager. 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: