Jeg prøvde meg på håndverk – ble hærverk isteden

Jeg vet ikke med dere, men når jeg forestiller meg hvordan noe kommer til å bli, ser det liksom alltid bedre ut i hodet. Hvorfor? Fordi jeg har ti tommeltotter og ikke er kunstnerisk anlagt – hvilket jeg har en tendens til å glemme fra tid til annen.

Som for eksempel da jeg bestilte sorte konvolutter i forbindelse med bursdagen. Jeg er litt gammeldags og har for meg at det er mer personlig å sende faktiske invitasjoner i posten fremfor den moderne vrien: en selfie med teit filter på snapchat og ordene «bursdag @ my place kl ditt-og-datt. Kommeru?». I etterkant, når jeg nå sitter her med sorte konvolutter, innser jeg at det hadde nok vært bedre å sende en snap likevel. Jeg hadde forestilt meg at folks navn og adresser skulle være pent skrevet i vakker kalligrafi – men 1) jeg kan for pokker ikke skrive kalligrafi, og 2) å skrive noe som helst på sorte konvolutter er et herk. Sort penn? Glem det, det synes ikke på papiret. Det samme gjelder for blå penn, blyant, rød tusj…

Løsningen ble fettstift. Jepp. Fettstift, i kombinasjon med min egen stygge håndskrift. Plutselig husker jeg hvorfor jeg alltid skulket kunst & håndverk-timene på skolen.. 🙂

Del på

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: