30 ting dere ikke visste om meg

Ok, jeg innrømmer det: jeg har en liten oppheng på tallet 30 for tiden. Dere vet, fordi jeg fyller 30 om bare noen dager. Grøss. Uansett, til glede for mye lesere, her kommer 30 ting dere ikke visste om meg:

01.♥ Jeg startet å blogge på slutten av 90-tallet, mens jeg enda gikk på barneskolen, lenge før folk flest visste hva blogging i det hele tatt var. Den gang var det MSN groups som gjaldt.

02.♥ Jeg startet å bleke håret mitt da jeg var 13 år gammel. Min naturlige hårfarge er det som kalles strawberry blonde (eller «mørk blond») balayage. Det vil si helt mørkt i toppen og gradvis lysere nedover.

03.♥ Jeg liker ikke kaffe, og skal jeg ha litt ekstra kick om morgenen så er det energidrikk som gjelder.

04.♥ Jeg får fort farge i solen, og har kun vært solbrent èn gang: Spania, 2005.

05.♥ Jeg har emaljeskader på fortennene mine, noe som gjør at jeg har veldig lett for å få misfarging. Av samme årsak vil ikke tannlegen bleke tennene mine.

06.♥ Jeg liker ikke vin, verken rød, hvit, rosè eller champagne. Noen «går an» i bittesmå mengder, men jeg koser meg mye mer med et glass brus eller en energidrikk.

07.♥ Jeg var 28 år første gang jeg prøvde å røyke/snuse. Det ble med den ene gangen. Aldri vært borti noe jævligere.

08.♥ Jeg har gått på kunstskole og tatt sangtimer, men kan verken tegne eller synge.

09.♥ Jeg er en ekstremt laidback person, både når det kommer til hvordan jeg selv ser ut, og hvordan det ser ut hjemme hos meg.

10.♥ Jeg har hatt tegn på sosial angst helt siden barneskolen, men ble ikke diagnostisert før jeg var 25. Går DU rundt og kvier deg for familieselskaper, å fremføre foran klassen, å spise foran andre, eller er du redd for å hoste i klasserommet, gå på do hjemme hos andre, eller klarer du ikke skrive når læreren går rundt, og føler at du må «gjemme» det du skriver? Sjekk det opp.

11.♥ Jeg har ingen tatoveringer eller piercinger.

12.♥ Jeg vokste opp i fosterhjem, og referer fremdeles til mine fosterforeldre som «mamma» og «pappa». Jeg refererer også til mine biologiske foreldre som mamma og pappa, noe som lett kan forvirre folk. Min biologiske mor gikk imidlertid bort i februar tidligere i år, og min biologiske far har jeg etter eget ønske ingen kontakt med.

13.♥ Jeg går aldri til frisør. Jeg både bleker, farger, klipper, stusser og kurer håret mitt selv.

14.♥ Håret mitt er 100% mitt eget. Jeg har aldri hatt extensions.

15.♥ De første to ukene mine på videregående refererte folk til meg som «hun der (tjukke) Christina Aguilera» før de ble kjent med meg og lærte hva jeg het. Ikke fordi jeg var noen utpreget fan av Aguilera – de bare syntes jeg lignet på henne. Kan ha hatt noe med håret å gjøre.

16.♥ Jeg har brukt over 50.000 kroner denne måneden.

17.♥ Jeg bestiller 99% av klærne og sminken min fra utlandet.

18.♥ jeg har -3,75 på begge øynene.

19.♥ Jeg har 1 kg silikon i brystene.

20.♥ Jeg kan se, og har sett, Buffy the vampire slayer på repeat hundrevis av ganger.

21.♥ Jeg har alltid hatt dyr i livet mitt, helt fra jeg var baby og frem til den dag i dag. Begge mine biologiske foreldre hadde dyr, det samme hadde mine besteforeldre på farssiden, og fosterfamilien min.

22.♥ Jeg har ikke, og har heller ikke lyst på, barn. Jeg sier ikke at det er fullstendig uaktuelt og aldri kommer til å skje, men per dags dato har jeg ingen ønsker om å stifte familie.

23.♥ Jeg elsker produktene til Treaclemoon, I love cosmetics, The body shop, Victortia’s secret, Boots og Philosophy – og får aldri nok av dem.

24.♥ Jeg takler VIRKELIG ikke kritikk på utseendet, vekt eller evner, og mener i stor grad at folk bør vurdere ordentlig nøye om det de er i ferd med å si virkelig er nødvendig. I 99% av tilfellene er det garantert ikke det.

25.♥ Jeg hater å ta offentlig transport, men tvinger meg til det likevel for å besøke venner og slekt på sørlandet.

26.♥ Jeg elsker hjemstedet mitt og synes det er utrolig vakkert der særlig på sommeren, men hadde aldri taklet å bo der eller være der over lengre tid på grunn av vonde opplevelser fra oppveksten. Selv den dag i dag føler jeg meg ikke hundre prosent trygg der.

27.♥ Jeg har ingen «bestevenn» og har alltid vært veldig klar på at jeg ikke ønsker å rangere vennene mine på den måten.

28.♥ Jeg biter negler.

29.♥ Jeg har ikke førerkort.

30.♥ Jeg blir rasende når folk kommer med hersketeknikker mot meg, type «alle andre_», «ingen normale folk_», «ingen liker_»… Jeg klikker.

Del på

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Close Me
Looking for Something?
Search:
Post Categories: